≫ 

Da se naježiš! Klupski fotograf održao moćan govor u svlačionici Arsenala, posle ovih reči su morali da pobede

Ovo je prava čar fudbala

  • 0
Arsenal, govor, fotograf Printskrin: Streamable.com

Koliko je fudbal značajan navijačima i koliko emocija je prožeto kroz njega, kao i kakva je privrženost prema klubu od strane navijača, najbolje pokazuje i jedan snimak koji je sada procurio iz svlačionice Arsenala iz prošle sezone.

Poznato je da je Arsenalu najveći rival Totenhem, a derbi Severnog Londona uvek nosi posebnu tenziju i naboj.

Pre meča je trener Mikel Arteta imao i poseban trik kako da motiviše svoje igrače za najvažniji meč, pa je tako odlučio da motivacioni govor održi klupski fotoraf Stjuart Mek Farlan, koji je svojim rečima podigao igračima adrenalin na maksimum.

Želim da čujete nešto od njega šta misli o vama, jer on vas gleda svakog dana oko našeg kluba - rekao je Arteta, pre nego što je reč dao fotografu.

- Teško je. Ovo je moj klub. Je*eno volim ovaj klub. Je*eno volim svakog od vas. Za 30 godina, fotografisao sam neke neverovatne igrače. Neke igrače svetske klase, fenomenalne timove. Gledam vas mnogo, ovo je sjajan tim. Ovo je sjajan tim i biću navijač ovog tima ceo život. Ovo je ono što treba da uradimo, treba da izađemo napolje i pobedimo. Ovo sam ja, ja sam navijač, ova gomila napolju... oni bi dali sve da je*eno pobedite danas. Pogledajte ih. Kada izađete napolje, posle prvog je*enog starta, poslušajte publiku. Oni će biti odmah uz vas. Dobijte svaki duel. Kada date gol, pogledajte im lica. Pogledajte im emociju, koliko vas vole. Pokažite im i koliko vi volite njih. U redu? - glasio je govor fotografa koji je izazvao erupciju oduševljenja igrača Arsenala.

Interesantno, Arsenal je potom već na poluvremenu poveo sa 3:0 i na kraju slavio sa 3:1.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA