≫ 

Pazar igra kao što nikad nije igrao: Treća vezana pobeda, "pao" je još jedan evro kandidat!

Tim Vladimira Gaćinovića potukao Radnički u Nišu 3:1

  • 5

Posle Partizana (1:0) i TSC-a (1:0), fudbaleri Novog Pazara pobedili su i treću utakmicu zaredom u šampionatu Srbije, i ponovo su bili bolji od ekipe koja pretenduje na gornji deo tabele i cilja Evropu - Radničkog iz Niša.

Ekipa Vladimira Gaćinovića, puna samopouzdanja i elana, bila je sigurna, efikasna i autoritativna protiv Nišlija, povela u smiraj poluvremena, a onda sa još dva gola u nastavku dotukla domači tim za proboj u gornji deo tabele - 3:1.

Strelci za Pazarce bili su Nikčević u 45. minutu, Majdevac u 55. i Rubežić u 77. 

Jedini gol za Radnički, u samom finišu, postigao je sve bolji Štulić, ali ovog puta je to bilo dovoljno samo da se koliko toliko sačuva čast. Nišlijama je ovo treći poraz u pet utakmica, uz dva remija koje ima Sivićeva ekipa, koja je i dalje bez pobede od početka sezone.

Utakmica je "pretila" da ode u smeru u kojem su to želeli gosti upravo posle gola Nikčevića, za koji je apsolutno sam zaslužan. Crnogorski internacionalac nagrađen je za veliku upornost koju je pokazao, stigao je igrača Radničkog, s leđa mu "ukrao" loptu, a onda ispalio perfektan hitac i matirao golmana Nišlija. Bio je to savršen potez u najidealnijem mogućem trenutku utakmice po goste (video u vrhu izveštaja).

U nastavku, najpre je Majdevac nagovestio totalni slom Radničkog, o čijoj igri i agilnosti možda najbolje svedoči situacija koja je prethodila trećem pogotku gostiju. Rubežić je bez ikakve markacije, sam kao duh, pritrčao na peterac posle kornera, skočio i glavom ispred ruku golmana Radničkog pogodio nebranjenu mrežu. Svi igrači domaćeg tima momenat nove kapitulacije ispratili su nepomični, statični, bez ikakve valjane reakcije.

Superliga, 6. kolo

Petak

Radnički Niš - Novi Pazar 1:3

Subota

Kolubara - Vojvodina 19

Napredak - TSC Bačka Topola 19

Crvena zvezda - Voždovac 20:45

Nedelja

Mladost - Radnik 19

Spartak - Javor 19

Mladost GAT - Partizan 19:30

Standings provided by SofaScore LiveScore

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trta

    12. avgust 2022 | 20:06

    Bravo. Cestitam.

  • Np

    12. avgust 2022 | 23:46

    Ada napred Pazareeee

  • Zoran

    13. avgust 2022 | 07:24

    Navijac sam Zvezde i jednom prilikom sam napsao da ce iznenadje lige biti N. Pazar. I dalje tako msilim i smatram da ce biti peti sesti ako ne i gore prvi vrhu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA