Jović srećan zbog debitantskog gola: "Polako idem ka staroj formi"

Uspešan start sezone za srpskog reprezentativca

  • 2
Luka Jović, FK Fiorentina Foto: Nicolň Campo / ddp USA / Profimedia

Luka Jović je uspešno debitovao za Fiorentinu, gde je u svom prvom zvaničnom nastupu postigao gol u dramatičnoj pobedi nad Kremonezeom od 3:2.

Jović je ovog leta prešao u Fiorentinu iz Real Madrida, ne bi li "oživeo" karijeru i dobio priliku da više igra pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Već tokom priprema, gde je postigao nekoliko golova Jović je dao naznake da se vraća u formu, a to je potvrdio i u prvom kolu Serije A.

- Srećan sam što sam uspeo da opravdam očekivanja i postignem gol na svojoj prvoj utakmici za Fiorentinu.  Radio sam naporno u predsezoni i evo već je počelo da se vraća. Ovo je odličan početak u svakom smislu, kako za klub, tako i za mene. Dramatična završnica, mogli smo i ranije da rešimo pitanje pobednika, ali na kraju je najvažnije da smo prvenstvo počeli sa tri boda.

- Polako idem ka svojoj staroj formi, a naravno da mi golovi i uspesi samo daju vetar u leđa da budem sve bolji i bolji. Potrudiću se da i u narednom periodu dam sve od sebe i da donesem što više radosti navijačima Viole - rekao je Jović.

Video: Luka Jović na utakmici Čukaričkog i Spartaka: Napadač Fiorentine specijalni gost na meču Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    15. avgust 2022 | 12:23

    jos uvek sam onaj stari jos me vreme pregazilo nije ...

  • justice for targeted individuals

    15. avgust 2022 | 18:15

    pa ko da je fejsal mulić ušao u njega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA