Koga je Petrić isprozivao na konferenciji? "Molim ga da me više ne podržava toliko"

Trener crno-belih poslao je skrivenu poruku

  • 23

Šef stručnog štaba Partizana Gordan Petrić održao je konferenciju za medije pred meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija koju će njegov tim igrati protiv Hamruna, a tom prilikom je dao i jednu misterioznu izjavu.

Dobio je trener crno-belih pitanje o tome da pojasni na šta misli kada kaže da se nalazio u situacijama sličnim kojoj se nalazi njegov tim, a tokom tog objašnjenja uputio je i poruku neimenovanoj osobi.

- Ja bih zamolio njega da me ne podržava više toliko jer nisam zaslužio, dosta je bilo ova 2-3 dana. I pored toga možda što sam i zaslužio to, moji drugari i ja smo mu pomogli kada mu je bilo najteže, ali spremni0 smo da mu opet pomognem i da ga izvedemo na pravi put. Sad malo zagonetke, tik-tak, tik-tak - rekao je Petrić.

Na pitanje portparolke crno-belih da li želi da otkrije na koga je mislio, novi trener Partizana odgovorio je da ne želi to da učini.

Podsetimo, crno-beli će ugostiti Hamrun u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za treće po kvalitetu takmičenje pod okriljem UEFA, a navijači Partizana koji žele da prisustvuju utakmici tu mogućnost mogu da dobiju i besplatno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    17. avgust 2022 | 12:43

    Misli na onog mučenog Željka Pantića kojem su svi živi pomagali za lečenje bolesnog sina a on im sada vraća pljuvačinom na svom youtube kanalu.

  • 1389

    17. avgust 2022 | 13:21

    Jedan je Željko Pantić

  • Ноле

    17. avgust 2022 | 15:09

    Жељко Патић има слабо памћење док је био у партизану и док је ишао по европи о трошку клуба узимао кинту шепурио се по ложи било му је ок.Сад кад је изгубио привилегије сви му криви.Зар ико мисли да би лик попут тог пропалог секташа могао да било како помогне партизану!? Па он јавно проси новац за свој канал.И какав год био Вулетић рецимо три степеника је интелектуално изнад њега.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA