≫ 

Pogledajte gol u 86. kojim je Spartak šokirao Partizan i slavio u Humskoj

Strelac je bio Luka Bijelović...

  • 16

Napadač Spartaka Luka Bijelović junak je velikog trijumfa Golubova na gostovanju u Humskoj, jer je golom u finišu meča "zaledio" Partizan!

Bjelović je mrežu Aleksandra Popovića zatresao u 86. minutu, posle jednog kontranapada Spartaka i sjajnog šuta sa distance. Bio je to, inače, njegov četvrti gol u sezoni.

Spartak je, s druge strane, pobedio Partizan prvi put posle maja 2020. godine kada je bilo 3:2 u Subotici, dok su bodove u Humskoj prethodno otkinuli u martu 2019. godine (3:1).

Bio je ovo duel odloženog meča 7. kola Superlige u kojoj su se Golubovi sada popeli na 11. mesto sa 18 bodova. Crno-beli su ostali na 40 i dali su priliku Zvezdi da im, u slučaju trijumfa na Banovom brdu, ode na +10.

Do kraja jesenjeg dela šampionata ostalo je još jedno kolo u kom će Partizan u nedelju dočekati Novi Pazar, a pred Spartakom je još jednog gostovanje u Beogradu - ovoga puta Voždovcu.

Video: Kakvi promašaji Krstića u Humskoj: Pogodio prečku 1 na 1 s golmanom, pa glavom prebacio prazan gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA