Vreme čitanja: oko 2 min.

"Gospodar prstenova" iz Superlige: Fudbaler izgubio burmu tokom meča, "Zmajevi" je vratili i dobili slatkiše

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovakve stvari se ne viđaju baš često na domaćim terenima, a sve se odigralo "na Krovu"

  • 0
FK Voždovac, FK Radnički Kragujevac Foto: FK Voždovac /Sandić Photography

Fudbalski žargon kaže da igrači ostave srce na terenu, a nekada krv i znoj na svom dresu. Kod prvotimca Radničkog iz Kragujevca ova floskula može da zvuči i drugačije, srce jeste ostavio na terenu, i to na neki način bukvalno - izgubio je svoju burmu, naravno, nenamerno.

Startovao je plej-of u Superligi Srbije, Zvezda je uspela da dođe do titule, nove u nizu, dok se ekipe Vojvodine, Partizana, Čukaričkog i TSC-a bore za plasman u Evropu iduće sezone. Za to vreme, timovi Voždovca i Radničkog su "mirni", nemaju prilike da se domognu evro-takmičenja iduće sezone, ali su mirni na poslednja dva mesta u ovoj grupi.

Upravo su ova dva tima i igrala prvi meč plej-ofa, gde je Voždovac odneo pobedu u ovom derbiju "začelja" protiv Radničkog sa 2:1 na svom "Krovu", dok su dešavanja posle meča postala i veliki hit.

Naime, jedan od fudbalera Radničkog, tačnije Damjan Krajišnik, uspeo je da izgubi burmu tokom utakmice, koju su kasnije pronašli ljudi iz Voždovca, što su i potvrdili za Telegraf.

- Tokom dana je sportski direktor Bojan Leontijević na terenu pronašao burmu, s obzirom na godine u timu, niko i nije oženjen u Voždovcu. Proveravao je čitav stručni štab, ali nikom burma nije falila, pa smo kontaktirali i ljude iz Radničkog, a kasnije smo preko trenera Joksimovića utvrdili i kome fali burma. Radilo se o Krajišniku, koji je već sarađivao sa Leontijevićem u Metalcu - rekli su iz Voždovca, koji su potom otkrili da su dobili i "nagradu" za ovo pošteno delo.

- Dobili smo čokolade kao nagradu, čitav marketing i ekonomat, dok je stiglo obećanje i od fudbalera da će nas "častiti". Zanimljivo je i to da burma ima izgraviran datum na sebi (12.06.2022.), a da je samo dan ranije svoje venčanje imao i kondicioni trener našeg kluba, Luka Radovanović - poručili su iz Voždovca.

Ovo je poslužilo i timu koji vodi društvene mreže Voždovca, a koji je prema tom pitanju među najboljima u Srbiji, te su brzo napravili i poster, u kom su se našalili sa fudbalerom koga su nazvali "Gospodar prstenova".

(Telegraf.rs)

Video: Prelepa akcija Voždovca za pobedonosni gol: Pantović glavom krunisao dva sjajna pasa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA