Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pokazao sam da gol protiv Partizana nije slučajnost": Docić o majstoriji iz kornera u finalu Kupa Srbije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fudbaler Čukaričkog ponosan na svoj pogodak

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su danas Kup Srbije u fudbalu, a jedini igrač koji im je naškodio u meču sa Čukaričkim bio je Marko Docić, koji je postigao prelep gol iz kornera - 2:1 (0:1).

Ovo mu nije prvi put da postiže ovakve pogotke, a posle meča je novinarima ukratko analizirao viđeno iz njegove vizure.

- Znali smo šta nas očekuje, ekipa koja zna da igra ovakve utakmice, mi smo imali četiri bonusa u zadnjoj liniji. Držali smo se, imali šanse da povedemo 2:0, ali smo posle 1:1 pali psihološki i brzo primili drugi gol. Imali smo šansu iz prekida, stativu i lopta je izašla iz gola. To je bio naš kraj. Čestitam saigračima na izvanrednoj borbi i požrtvovanju večeras.

Bio je posebno ponosan na taj gol, ali zna da je to mala uteha za saigrače.

- Pa dobro, sigurno da postoji ta uteha, bar kod mene, ali ne mora da se to odrazi na ekipu. Pokazao sam da gol protiv Partizana nije slučajnost. Drago mi je da sam večeras dao iz kornera, da je to prvi gol posle Piksija na Marakani.

Uporedio je ovaj gol sa tim prethodnim protiv Partizana.

- Mislim da je ovaj gol večeras lepši. Sledeći korner je već povukao nazad, posle toga smo imali šansu za 2:0. Nisam video ko je sa gol linije skinuo loptu. Da smo tada dali gol, verovatno bismo se mi podigli. Čestitam Zvezdi, zasluženo je uzela titulu.

A i rekao je ko mu je dao savete...

- Oliver Kovačević mi je rekao pre utakmice Partizana da probam. Testirao sam, večeras niko nije učestvovao u tome, ali sam ja osetio da bi to moglo da se desi.

Čukarički je danas promenio formaciju.

- Na prošle dve utakmice sa Zvezdom primili smo osam golova na Marakani. Svesno smo se spustili u nisku zonu, želeli preko kontre da dođemo do rezultata. Na 1:0 je Adžić imao lepu šansu, tako da eto, nismo imali dugo šansu za ovakav rezultat.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Crvene zvedze Miloš Milojević se klanjao Severu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    26. maj 2023 | 00:21

    Gol je iz kornera je cista slucajnos ma ko ga dao...... aj zdravoooooooo.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA