Vreme čitanja: oko 1 min.

Spartak ostao bez trenera i sedmorice igrača: Stanić se vratio u Zvezdu, da li će mu Bahar dati šansu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije postignut dogovor o nastavku saradnje sa iskusnim strategom

  • 0
Milan Milanović Foto: MN Press

Spartak iz Subotice u novu sezonu će morati sa novim trenerom pošto je Milan Milanović napustio klub.

Iskusni strateg i Subotičani nisu uspeli da se dogovore oko nastavka saradnje.

- Milan Milanović je izvanredan trener i čovek, znali smo to i kada je dolazio na klupu našeg kluba, a to je i dokazao rezultatima koje je postigao sa Spartakom u ovom kratkom periodu. Ovim putem mu se zahvaljujem na svemu što je učinio za naš klub. Preuzeo je ekipu u teškom momentu, ali je uspeo da ostvari cilj - opstanak u ligi! Ipak, nismo uspeli da postignemo dogovor oko nastavka saradnje. Rastajemo se u dobrim odnosima, a ja mu želim puno sreće i uspeha u daljoj karijeri - poručio je predsednik kluba, Nikola Simović.

Osim novog trenera u Subotici će morati da dođe i do prilične rekonstrukcije tima jer su ekipu napustila čak sedmorica igrača od završetka sezone.

- Klub je napustio Naboru Šimura, japanski internacionalac koji je u dresu Spartaka odigrao 160 utakmica. Pored njega, ugovori su istekli Janku Tumbaseviću, Milošu Ostojiću i Miši Dubljaniću. Njima se pridružuju i igrači kojima su istekle pozajmice i koji su se vratili u svoje matične klubove. Pozajmice su istekle Petru Staniću koji se vratio u redove FK Crvena zvezda, Nikoli Bursaću koji se vraća u TSC i Dženanu Burekoviću koji se vraća u Ujpešt. Svim ovim igračima se zahvaljujemo što su bili deo Spartaka i želimo im puno sportskog uspeha u daljoj karijeri - navodi se u saopštenju Subotičana.

(Telegraf.rs)

Video: Nastavlja se međusobno vređanje Delija i navijača Novog Pazara na nacionalnoj osnovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA