Vreme čitanja: oko 1 min.

Degenek potvrdio glasine: "Pregovaram sa Zvezdom, Bahar me hteo i u Makabiju, mogu kao bek da igram u LŠ"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo bi bio njegov treći mandat u crveno-belom dresu

  • 3
Miloš Degenek i Barak Bahar Foto-kolaž: Kenjiro Matsuo / AFLO / Profimedia, Tanjug/Strahinja Aćimović

Otkako je Barak Bahar stigao na Marakanu, dešavaju se stalni rezovi u klubu. Prvo je otpisao Milana Borjana kog je sklonio sa mesta prvog golmana, ukazao je i Kataiju da neće biti opcija za Ligu šampiona, a u svojim redovima želi da vidi i Miloša Degeneka na desnom beku.

Australijski reprezentativac je već u dva navrata oblačio dres Crvene zvezde, a po svemu sudeći mogao bi i treći.

Iako je po vokaciji štoper, Degenek je na Mundijalu u Kataru igrao na poziciji desnog beka i pokazao da se i te kako snalazi na njoj, dok je za "Sportski žurnal" istakao da traju pregovori sa Crvenom zvezdom.

- Jeste, bilo je kontaktata, pričao sam sa ljudima iz kluba i trenerom Baharom. Pregovori su u toku, pa ćemo da vidimo šta će da se desi - kaže Degenek, koji je potom nastavio u istom tonu, rekavši da trenera poznaje i od ranije.

- Gospodina Baraka Bahara znam od ranije. Tačnije, više od godinu dana. Prvi put smo se čuli kada je bio trener Makabija Haife. Hteo je da idem u Izrael tamo kao zamena za Bogdana Planića. Međutim, do dogovora nije došlo iz drugih razloga koje sad ne bih spominjalo, ali to nije imalo veze s njim. Bahara izuzetno mnogo cenim kao čoveka i stručnjaka. Ostali smo u kontaktu. Učinio je veliku stvar plasiravši se prošle sezone u Ligu šampiona. Makabi Haifa je pod njegovom komandom imala mnogo kvalitetnih mečeva u Evropi, ali i u šampionatu Izraela. Pokazao je kakav je stručnjak i da je zasluženo u Zvezdi. Verujem da će napraviti iskorak i sa crveno-belima - zaključio je Degenek.

(Telegraf.rs)

Video: Crveni karton za Gobeljića u sudijskoj nadoknadi: Rasprava sa sudijom ga skupo koštala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA