Vreme čitanja: oko 1 min.

Bahar posle pobede Zvezde: "Sviđa mi se šta vidim, jedva čekam Fiorentinu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelac je pohvalio i teren

  • 4
FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlaš

Trener Crvene zvezde Barah Bahar nije krio sreću i zadovoljstvo posle pobede njegovog tima protiv TSC-a!

Zvezda je u subotu veče savladala vicešampiona Srbije rezultatom 3:0, što je ukupno šesti trijumf na pripremama iz isto toliko mečeva.

- Srećni smo zbog pobede, ali ovo je početak, a mi hoćemo da napredujemo iz meča u meč. Presing je bio dobar, lopta se kretala kvalitetno i svidelo mi se ponašanje igrača, pogotovo mladih koji su borbeno ušli u utakmicu. Sviđa mi se za sada šta vidim, ali moramo da radimo još - počeo je Bahar i nastavio:

- Svaka utakmica je priča za sebe. Sad moramo da se oporavimo, ali moramo da budemo spremni za Fiorentinu pred navijačima. Jedva čekam to, da vidim naše navijače, baš sam uzbuđen. Znam da su ljudi na odmorima, leto je, ali verujem da biti ispunjena Marakana. Želimo da ih učinimo ponosnima, znamo da su zadovoljni, ali smo svesni i da moramo da nastavimo ovako.

Hvali stručnjak iz Izraela novu podlogu na Marakani.

- Sjajno je! Igrao sam sa Makabijem prošle godine ovde i bilo je skroz drugačije, lošije. Sada je fantastično, lopta ide lepo, pas je pas, šut je šut, i zaista je sjajan posao urađen - podvukao je Bahar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca LJotic

    22. jul 2023 | 23:29

    Vidi se da covek zna poso trenera.

  • Saša

    23. jul 2023 | 07:55

    Ovo što smo sve igrali zenit, nefči, fenerbahče su klubovi za ligu evrope kao i mi, videćemo, voleo bih da budemo 1 ili 2 u grupnoj fazi lige šampiona, mada realnije je 3 mesto, naravno 2 kruna je realnost 35 titula i 28 kup, napred zvezda gigant...

  • a nije

    22. jul 2023 | 22:25

    Fjorentina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA