≫ 

Zvezda nastavlja da melje u SL, crveno-beli za 5 minuta završili posao protiv Spartaka

 ≫ 

Srpski šampion sa 3:0 pobedio Subotičane

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Na zapadu ništa novo

    20. avgust 2023 | 16:58

    Ponavlja se prošla sezona, i prošle sezone Crvena zvezda silovito startovala, na prva 4 prvenstvena utakmica pobedila 4 puta, dala čak i gol više nego sada (17:1, sada 16:1), zatim dobila i petu prvenstvenu utakmicu sa 4:0, kao i obe utakmice u kvalifikacijama za LŠ protiv Jermenskog prvaka (5:0, 2:0), i onda uprava Crvene zvezde oterala skoro sve mlade fudbalere, samo da bi omogućila da veoma bitne Evropske utakmice igraju veterani Milunović, Ben, Sanogo kao i ono "čudno pojačanje" Kulibali, i stigli su "katastrofalni rezultati" u Evropi, najpre ispala u "Plej-of" za Lige šampiona, a onda zauzela zadnje mesto u grupi u Ligi Evrope (a bila "formalni nosilac grupe"), i nije izborila ni učešće u baraž za prolećni deo Konferenciske lige... Sva sreća što prošle sezone njeni najveći rival Partizan odigrao katastrofalno prvenstvo i kup, pa Crvena zvezda bez ikakvih problema osvojila "duple krune", a koliko su silni ostali "bolji klubovi u Srbiji", govore rezultate tih klubova u kvalifikacijama za UEFA takmičenja... I sada opet ista priča, Uprava Crvene zvezde uveliko rasprodaje ponajbolje mlade fudbalere samo da bi omogućila da "otpisani veterani" (oni koji za sada nisu u prvi tim -Rodić, Milunović, Kanga, Katai...), igraju one najbitnije utakmice u Ligi šampiona... I svi mladi igrači koji remete taj plan uprave Crvene zvezde, odlaze jedan po jedan, otišao Azarov, otišao i Rus Prucev, nagoveštava se i "pomalo skandalozni odlazak" mladog Lekovića, neki su već oterani u OFK...

  • Vratiće se rode

    20. avgust 2023 | 07:17

    Čitam ove nebulozne komentare grobara i ne mogu da se otmem utisku da nas time, prosto, molite da vas u derbiju totalno zgazimo…

  • Kmeeee

    20. avgust 2023 | 03:38

    A Partizan s kim igra? Evropa merilo rodjaci...pusti ti postenje..POSTENJE VASE JE MATEUS U KNJIZI NAPISAO SVE CRNO NA BELO,ILI SVE NA CRNO tako neka postenje i vi ne idu...tu je Evropa uradite nesto za nas fudbal..Mucite se sa Sabahudinom...dok ce Zvezda da ugosti najace timove Evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA