Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuva u Bundesligi: Leverkuzen je novi lider, a Štutgart senzacija! Bajernu neće biti lako da odbrani titulu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnoštvo golova tradicionalno viđeno ovog poslepodneva u Nemačkoj

  • 0
FK Bajer Leverkuzen, Alehandro Grimaldo Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena su novi lideri nemačke Bundeslige, pošto su ovog poslepodneva stigli do pobede na gostovanju Majncu vrlo ubedljivo i lako, te su tako nastavili da drže oreol neobedivosti na startu nove sezone - 0:3 (0:1).

Već u 18. minutu je Majnc nespretno smestio loptu u svoju mrežu preko Van den Berga, a Leverkuzen je potom mnogo opuštenije ušao u nastavak. Koliko u 59. minutu je Grimaldo duplirao rezultat, da bi do kraja i Hofman na dodavanje Adlija uspeo da se upiše u listu strelaca u 65. minutu.

Ovo je bila peta pobeda Leverkuzena u sezoni uz jedan remi, koji su zaslužili na najtežem gostovanju protiv Bajerna u Minhenu kada je bilo 2:2.

Odmah ispod njih je na tabeli i najveća senzacija sezone do sada. Štutgart koji je prethodno uglavnom čamio u donjem delu tabele i borio se za grčevit opstanak sada je na drugom mestu i opasno preti da se umeša u borbu za Ligu šampiona. Danas su srušili Keln u gostima - 0:2 (0:0).

Posle krajnje mirnog prvog poluvremena, gosti su dodali gas, pa je Undav u 68. minutu doneo prednost gostima posle dobre asistencije Fuhrajha, da bi do kraja isti fudbaler postigao i drugi gol u 88. minutu.

Na preostalim utakmicama, Hajdenhajm je stigao do minimalne pobede protiv Union Berlina kod kuće (1:0), Volfsburg je savladao Ajntraht iz Frankfurta (2:0), dok je Borusija Menhengladbah savladala Bohum na gostovanju (1:3).

(Telegraf.rs)

Video: Vojvodina ponovo vodi: Još jedan gol protiv rivala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA