Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srpski" Panatinaikos gazi rivala: Đuričić u pobedi "Zelenih" postigao dva gola uz asistenciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenomenalna kombinacija dva Orla

  • 0
Filip Đuričić i Filip Mladenović Foto: Printskrin / CosmoteTV

Panatinaikos u novoj sezoni pored trenera Ivana Jovanovića ima i dva srpska fudbalera u timu. Obojica imaju jako bitnu rolu, što su dokazali i ovog vikenda u okršaju sa Atromitosom.

"Apostolos Nikolaidis" stadion je u prvom poluvremenu video tri pogotka u mreži gostiju, a nama sigurno najdraži može biti prvi.

Filip Mladenović je uputio centaršut sa svog levog boka, u trepavicu je pogodio imenjaka Đuričića koji se poklonio i doneo prednost u trećem minutu. Celu situaciju možete videti ovde.

Strelac prvog je bio i asistent kod drugog pogotka Sebastijana Palasiosa, dok je u prvom minutu sudijske nadoknade sa bele tačke pogodio i Andraž Šporar.

U nastavku meča srpski fudbaler je još jednom zatresao mrežu. Igrao se 59. minut kada je jedan fudbaler Atromitosa u nameri da doda loptu golmanu napravio kardinalnu grešku, fudbaleri Panatinaikosa osvojili su loptu koja se odbila do Đuričića, srpski reprezentativac je šutirao ka golu, a lopta je na putu do mreže zakačila jednog fudbalera gostiju.

Meč je završen ubedljivom pobedom "Zelenih" od 5:0.

(Telegraf.rs~)

Video: Đuričić: Najbitnije je da se liga nastavi, želimo da usrećimo ljude, voleo bih da Lacio bude šampion

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA