≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gotovo! Nikola Miličić je novi fudbaler Partizana: Ovo su detalji transfera

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crno-beli ekspresno reagovali posle prodaje Mihajla Ilića

  • 6
Nikola Miličić Foto: MN Press/Marko Metlaš

Talentovani defanzivac Radničkog 1923 - Nikola Miličić (19) biće prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, saznaje Telegraf i izvora bliskih klubu iz Humske, ali i samom igraču. Kako smo najavili početkom vikenda, Miličić u Humsku stiže kao zamena za Mihajla Ilića i potpisaće ugovor na četiri i po godine, a biće plaćen 500.000 evra uz bonuse.

Tim činom Partizan je zapravo rešio pitanje bonusa u defanzivnoj liniji posle prodaje Ilića u Bolonju za 5.500.000 evra.

Crno-beli su mesecima pratili situaciju sa Miličićem, čekali priliku da se otvori mogućnost eventualnog transfera, čak i letos bili spremni da "zagrizu" i dovedu štopera. Ipak, fudbaler se povredio početkom jeseni, pa je Partizan za kratko "digao ruke", kao i Čukarički, koji je takođe čekao u "pol-poziciji".Ispostavilo se kasnije da povreda Miličića nije tako ozbiljna, da zapravo mora da ojača donje ekstremitete, što je igrač i činio u prethodnom periodu radeći individualno.

Kada je postalo jasno da je sve u redu, Partizan je ponovo stupio na scenu, sportski direktor Ivica Kralj je kontaktirao agenta igrača Duša Tošića, samog Miličića, ali i ljude iz Kragujevca zakazujući sastanak u kratkom vremenskom roku, kojem je pored Kralja prisustvovao i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Kako želja igrača nije bila sporna nijednog trenutka, ostalo je da klubovi reše pitanje transfera između sebe, što se na kraju i dogodilo, pa će Partizan rešiti problem koji se pojavio izlaznim transferom.

Što se Miličića tiče, radi se o mladom igraču koji već ima staž u Superligi Srbije. što je samo plus za crno-bele. Počeo je sa fudbalom u škola "Kiker" i Kragujevac, gde je, interesantno, igrao u veznom redu. To iskustvo mu na štoperskoj poziciji donelo tehničke kvalitete koji možda nisu toliko karakteristični za defanzivce sa ovog podneblja. Upravo je zato zapao za oko klubu iz Humske, pa još pre transfera Ilića u Italiju započeli "operaciju Miličić" i uspešno je okončali.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalan odgovor Obradovića novinarki: "Evo idem da se isplačem u svlačionicu koliko smo bili loši"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P. F. K.

    14. januar 2024 | 22:34

    To je onaj hrvat što se kleo u Tudjmana. Al keva mu iz Čačka

  • hrvoje bunkerašević

    14. januar 2024 | 21:39

    Da li netko zna tko je ovaj ?

  • Луцијано

    15. januar 2024 | 16:59

    Stoperi su najvazniji ilic je otisao ali sta je sa medinom koji ni minut nije odigrao a treba kontinuitet stopea onda mwdina i markovic mora da nastave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA