Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je snimak nameštene utakmice u srpskom fudbalu: Pogledajte sve golove i zbog čega se tipovalo na "4+"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedinstvo sa Uba i Prva Iskra Barič igrali su u septembru mesecu

  • 8
FK Jedinstvo Ub Foto: Youtube / Printscreen / FK Jedinstvo Ub

Skandal od ranog jutra ovog četvrtka potresa srpski fudbal zbog kazne koju je Fudbalski savez Beograda izrekao zbog nameštene utakmice između Jedinstva sa Uba i Prve Iskre Barič odigrane u septembru mesecu.

Meč je završen rezultatom 4:0 u korist Jedinstva sa Uba, a pred sam meč uplaćena je ogromna količina novca na tip "4+" u kladionicama. Konkretno, istragom je ustanovljeno su se četvorica fudbalera iz Bariča opkladila da će biti najmanje četiri gola sa uplatama u kladionici od čak 10.105 evra.

Kažnjeni su Vladimir Simić, Lazar Adamović, Zoran Topalović i Andrija Knežević zabranom igranja fudbala od devet meseci, dok je klub Prva Iskra kažnjen sa 12 bodova i novčanom kaznom od 1.200.000 dinara.

Ova utakmica bila je u direktnom prenosu putem Jutjub kanala FK Jedinstvo iz Uba gde se mogu videti i svi golovi. U nastavku ih možete pogledati i videti na osnovu čega je Disciplinski sudija FS Beograda, Aleksandar Prekodravac doneo odluke.

Prvi pogodak:

Drugi pogodak:

Treći pogodak:

Četvrti pogodak:

Na osnovu njegovog saopštenja, UEFA je prijavila neregularnosti vezane za ovaj meč.

(Telegraf.rs)

Video: "Nadam se da ću ostati u Zvezdi": Mijatović otkrio šta želi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista🪱

    25. januar 2024 | 09:37

    To vam je ono:-"Riba smrdi od glave a čisti se od repa".

  • zd

    25. januar 2024 | 10:07

    Dobro, prijateljska utakmica, što je briga Uefu ili savez srbije što netko igra prijateljsku utakmicu. Greška kladionice je što uopće stavlja utakmicu u ponudu. Tko igra kladionicu zna koji cirkusi su sa tim utakmicama ili su 3x40 min, ili 2x60 min, pa ti ponište taj par..Uglavnom prevelika glupost i na mjestu te Prve iskre ganjao bi ovo do Strasoburga.

  • Zika

    25. januar 2024 | 09:35

    Svi koji su gledali prosle godine zonu bg znali su da se favorizuje Susnjar i PKB iz p skele osim velikana iz fs Bg. Dosta bre sa zamajavanjem kaznite nekog tek tako a ove druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA