Vreme čitanja: oko 2 min.

Barak Bahar uskoro dobija novi posao? Navijači ga najviše žele, a Zvezda navija da se to desi

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivši trener Zvezde jedan je od kandidata za selektora Izraela

  • 0
Barak Bahar FK Crvena zvezda - FK Lajpcig Foto: Marko Metlas

Barak Bahar od odlaska iz Crvene zvezde nema angažman, ali to bi uskoro moglo da se promeni, nakon debakla koji je reprezentacija Izraela imala u baraž meču za EURO 2024, gde je na svom terenu pregažena od Islanda sa 4:1.

Aktuelni selektor Alon Hazon teško će preživeti na klupi Izraela posle ponižavajućeg poraza, a mediji i fudbalska javnost već vrše pritisak.

Najpopularniji sportski sajt u Izraelu - one.com.il već je napravio i anketu u kojoj su pitali čitaoce koga žele da predvodi reprezentaciju u narednom ciklusu.

Aktuelni selektor Alon Hazan dobio je ubedljivo najmanje glasova - svega dva odsto, dok je najveći procenat dobio bivši trener Zvezde - Barak Bahar.

I mediji i navijači favorizuju Bahara, koji je do odlaska u Zvezdu pravio čuda u Izraelu, prvo sa Hapoel Ber Ševom, a posle i sa Makabijem iz Haife, koji je pod njim igrao i u Ligi šampiona i pružio ozbiljan otpor ekipama kao što su PSŽ i Juventus.

Bahar je dobio 67 odsto glasova, dok su Ran Ben Simon i Roni Levi dobili po 9 odsto glasova. Jedna od opcija bila je i strani trener, a za tu opciju je takođe mali procenat - 13 odsto.

Jasno je da je Barak Bahar najveća želja navijača u Izraelu, a za ovu opciju sigurno navijaju i na Marakani, jer bi u tom slučaju prestali da isplaćuju novac izraelskom treneru, jer su dužni da to rade sve dok on nema angažman.

Barak Bahar Printskrin: one.co.il

Barak Bahar se posle otkaza koji je dobio u Zvezdi posle 171. večitog derbija i nekoliko meseci obilazi vojnike u Izraelu, gde ima tribine i predavanja, a to često ističe i na svom Instagramu.

Zanimljivo je da je nedavno Bahar bio u Beogradu, gde je doputovao zajedno sa košarkašima Makabija pred njihov meč protiv Asvela u hali Aleksandar Nikolić.

Ipak, iako je imao poziv Crvene zvezde da bude gost kluba, na taj poziv se nije odazvao, što je bilo neprijatno iznenađenje za sve na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je Bahar rekao na konferenciji na pitanje vidi li sebe na Marakani: Nije znao da je smenjen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA