Vreme čitanja: oko 2 min.

Potresna objava ćerke Cige Sekulića, poznate TV voditeljke: "Otišlo je moje zlatno pero..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marina Sekulić se emotivno orpostila od svog oca

  • 0
Marina Sekulić Foto: Instagram.com/marinasekulic

Smrt doajena sportskog novinarstva u Srbiji, Jovana Cige Sekulića (71) potresla je posebno ljubitelje fudbala, jer smo ostali bez jednog od najboljih i najnagrađivanijih sportskih novinara u zemlji.

Ipak, najteže je njegovim najbližima, supruzi i čerki, koja se bolno se od svog oca putem Instagrama.

Marina Sekulić je inače i nastavila stopama svog oca, pošto je poznata sportska novinarka, koja radi za Arena sport televiziju.

Marina je svom ocu posvetila poseban tekst u kojem je opisala ko je i šta je bio Ciga, kao roditelj, prijatelj i novinar.

- Otislo je moje zlatno pero! Tata, ne znam da li sam dovoljno puta rekla koliko sam ponosna na tebe i koliko te volim, ali sada ti mogu reći da više ništa neće biti isto… Ni Zvezdina titula, ni Arsenalova borba za šampiona Engleske, ni fudbal, pa ni Evropsko koje nadolazi, a ponajmanje igranje tiketa, onako kako si ti voleo i da znaš tu negde usput, tvoj Jameson sam zamrzela… ali zato ću pamtiti sve što si učinio (ne samo za mene) već za svakoga koga si ikada upoznao, i ne samo za prijatelje već i (sećam se), za nepoznatog taksistu koji je rekao da mu klinac igra fudbal a ti rešio da ga “poguraš”!

- Uvek si svima pomagao i ne mogu ti opisati koliko me ljudi zove i iskreno pate što te više neće videti na platou, tu na našem Vračaru, tu u našem Beogradu koji si toliko voleo! Pamtim sva tvoja putovanja sa kojih si se vraćao sa tri kofera puna garderobe za tvoje devojke i pun utisaka sa svake utakmice, prvenstva, Olimpijade, a onda nešto kasnije, pamtim svaki izlazak sa tobom jer smo svi uživali slušajući tvoje anegdote, pa čak i kada si nam ponavljao iste dogodovštine, a mi te hipnotisano slušali, a neretko ti i zavideli!

- Iako mi fališ za sve što sledi, tešim se činjenicom da si imao buran i lep život i da nije ostalo ništa da probaš, za čim da žališ i što nisi ostvario! Gledam tvoje nagrade i razmišljam kako te niko nikad neće stići. Gledam ko sve zove i čak mi je i teško da se javim… Boli nas sve što te nema ali neretko mi kažu da sad moram da osvetlam tvoje ime i prezime i ono što si mi ostavio u amanet i obećavam ti, da te neću izneveriti! Verovatno nikada neću biti kao ti, ali ću biti ponosna jer sam imala takvog ćaleta! Čuveni Cigo, voli te tvoja porodica, mama i ja najviśe ali i ceo region. Ostavio si traga gde god si se pojavio i sada počivaj u miru a ja ću se već nekako snaći - poručila je Marina u emotivnom tekstu posvećenom svom ocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA