≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Real slavi Hoselua, a malo ko je primetio potez Modrića protiv Pavlovića u 85. minutu za finale LŠ

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat je trčao preko celog terena da zaustavi kontranapad

  • 2
Luka Modrić Foto: AP/Tanjug

Igrao se 85. minut revanša polufinala Lige šampiona između Reala i Bajerna (2:1), gosti su vodili sa 1:0 i imali su rezultat koji ih vodi na Vembli - kao i neverovatnu priliku da u 85. minutu završe posao pre drame koja je usledila!

Drame iz koje je Hoselu izašao kao heroj, zahvaljujući golovima u 88. i 92. minutu za totalni preokret. Međutim, teško da bi Španac bio u centru pažnje da Luka Modrić u tom 85. minutu nije napravio potez koji je sačuvao "kraljevski klub."

Imao je Real korner koji je upravo Modrić izveo, izgubili su loptu i sevnula je kontra Bajerna iz koje se "izrodila" sjajna situacija za Aleksandra Pavlovića.

Jeste da je mladi as Bajerna dobio nešto slabiju loptu, ali je Modrić bio taj koji je pretrčao celi teren i stigao da izbije loptu ispred Pavlovića i tako spasi svoj klub.

Nedugo zatim usledila je greška Nojera i gol Hoselua za 1:1, zatim i totalni preokret pre nego što je u nadoknadi viđen skandal i sudijska greška koja je možda i direktno uticala na finalistu.

Podsetimo, pomoćni sudija je digao ofsajd, Šimon Marčinjak je svirao, a De Liht je u tim trenucima dao gol za 2:2. VAR nije mogao da se konsultuje jer se pištaljka čula, a pitanje je da li je ofsajd uopšte postojao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTE BAN

    9. maj 2024 | 09:39

    SUSJEDI; Realno gledajući, morate priznati da je akter ovoga nevidjemnog preokreta i igrač utakmice, bio naš "starac"- Luka Modrić! Obje akcije za gol Reala započeo je Modrić, a ranije, pri vodstvu Bayerna 1 prema 0, u odsutnom trenutku je bio brži od Pavlovića, i skinuo mu loptu sa noge! Nadam se da će nam Luka ovako igrati i u reprezentaciji na EP za cca mjesec dana!

  • Dieselgate

    9. maj 2024 | 10:06

    Jeste Modric odradio sjajan posao u defanzivi ali bio je ofsajd Pavlovica. Sudija signalizirao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA