Vreme čitanja: oko 1 min.

Torino posle preokreta savladao Veronu, Đenova poslala Sasuolo u Seriju B

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bikovi" slavili golovima igrača sa klupe

  • 0
FK Torino Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbaleri Torina ostvarili su pobedu u okviru 36. kola italijanske Serije A, pošto su na gostujućem terenu posle preokreta savladali Veronu rezultatom 2:1.

Izabranici Ivana Jurića bili su u rezultatskom deficitu, pošto je Verona pogotkom Sviderskog u 67. minutu imala prednost. Nakon toga na scenu je stupio Sava koji je u 77. minutu poravnao rezultat, a potpuni preokret režirao je Pelegri u 83. minutu. Kod oba gola asistent je bio Lazaro. Inače, sva tri igrača ušla su sa klupe za rezerve.

Vrednu pobedu ostvarila je ekipa Đenove koja je  na domaćem terenu sa 2:1 savladala Sasuolo i najavila im selidbu u niži rang.

Gosti su došli do vođstva u 31. minutu preko Piamontija koji je bio siguran sa penala, da bi u 56. minutu badelj poravnao rezultat, a Kumbula autogolom doneo pobedu domaćima.

Sasuolo je ovim porazom sebi dodatno zakomplikovao situaciju u borbi za opstanak, jer kolo pre kraja ima tri boda manje od Empolija i Frozinonea.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte prvi gol Partizana u Lučanima: Natho kao pokretač crno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA