≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo: Saldanja u Turskoj sastančio sa Bešiktašom, čeka se zvanična ponuda Partizanu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brazilac čuo planove istanbulskog velikana za budućnost iz prve ruke, ali dogovora još nema

  • 2
Mateus Saldanja Printskrin: Instagram/1matheussaldanha

Boravak Mateusa Saldanje u Instanbulu, pre nekoliko dana, okarakterisan kao turistička poseta, zapravo je i te kako imao obrise moguće saradnje sa jednim od tamošnjih velikana. Iako su mediji spekulisali da se radi o Fenerbahčeu, koji se i ranije dovodio u vezu sa Brazilcem ili Galatasaraju, jer je fudbaler prisustvovao upravo najvećem derbiju tamošnjeg fudbala, u pitanju je - Bešiktaš.

Turski mediji se bave Saldanjom, ističu je pomenuta poseta nije imala veze sa mogućim igračkim aranžmanom Btrazilca, međutim, konekcija i te kako postoji i očekuje se zvanična ponuda Partizanu upravo od pomenutog - Bešiktaša, koji je i protekle zime pratio i želeo da angažuje fudbalera crno-belih.

Saldanja je prvo obavio sastanak u Beogradu sa jednim od srpskih agenata, koji sjajno posluju u Turskoj, potom se sa partnerom pomenutog menadžera zaputio u Istanbul gde se sreo i sa čelnicima istanbulskog kluba, gde su mu predočeni planovi za budućnost. A, boravak je iskoristio i da malo razgleda grad, ali i pogleda meč Galatasaraja i Fenerbahčea, gde je mogao da se uveri u vrelu atmosferu na utakmicama turske Superlige.

Ništa tom prilikom zvanično nije dogovoreno, ali je tema otvorena, a po povratku u Srbiju Brazilac se pozdravio sa saigračima i otputovao na odmor, u dogovoru sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, koji će trajati do 16. juna kada je obavezan da se javi na početak priprema za novu sezonu.

Bešiktaš još uvek nije poslao zvaničnu ponudu, ali se može čuti da se cifre kreću u rasponu od sedam do deset miliona evra, dok sa druge strane crno-beli za najboljeg napadača Superlige traže 15.000.000 evra, o čemu smo nedavno i pisali.

Takođe, na Telegrafu ste mogli ste da pročitate da su Saldanja i Partizan nedavno postigli dogovor po kome Brazilac neće moći da napusti klub iz Humske do okončanja evropskih kvalifikacija. To, naravno, ne sprečava igrača sa već sada nekome da reč, no, do kraja leta je zaista dugo vremena i obrti su svakako mogući.

(Telegraf.rs)

Video: Najmlađi Grobari preskakali u ložu zbog selfija sa Saldanjom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FKCZ

    24. maj 2024 | 12:02

    Nisam Partizanovac ali treba te oderati Turke 15 miliona najmanje ako moze jos procente od sledece prodaje. Doslo je vreme da se Srpski klubovi ujedine

  • Z

    24. maj 2024 | 14:36

    Kad bi mogo lopov terzić da ga proda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA