SEKSI DO BOLA: Bijonse bez najave objavila nov album! (VIDEO)

Pevačica je maštu miliona obožavalaca zagolicala vrelim pozama u kavezu, gde izazovno igra u minijaturnim tangama i dijamantskom brushalteru koji je jedva pokrivao bradavice

  • 7

Pop ikona Bijonse ne prestaje da radi punom parom, te je nakon svetske turneje, koju je započela u Beogradu još u aprilu, snimila nov album sa 14 pesama i 17 video-klipova, i koji je objavila na iTunesu, bez sekunde plaćene reklame i bilo kakve najave, već se na svom Instagramu pohvalila seksi video-trejlerom sa kadrovima iz spotova!

Tamnoputa diva nikada nije bila u provokativnijem izdanju, te je maštu miliona obožavalaca zagolicala vrelim pozama u kavezu, gde izazovno igra u minijaturnim tangama i dijamantskom brushalteru koji je jedva pokrivao bradavice!

Kompletan album koji nosi naziv "Beyonce" ima 14 pesama i 17 spotova, a svi ljubitelji ove vatrene dive mogu da ga kupe na iTunesu za oko 1.400 dinara, dok su na CD-u gosti Frenk Oušn, Drejk i njen suprug Džej Zi.

Iznenađeni fanovi širom sveta zasuli su Tviter i Fejsbuk hvalospevima o Bijonse, ponosno pravdajući njenu titulu kraljice popa, dok iTunes preti da bude oboren od navale pomamljenih korisnika koji žele da kupe album.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA