≫ 

Ana Kokić 's on fire, Mitro's on Fristajler: Hit pesma pred Katar zaludela Srbe, razbija u trendingu

Navijači u sve jačoj euforiji kako se bliži početak Mundijala

  • 5
Ana Kokić, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Youtube/3PM

Kako se bliži Svetsko prvenstvo, tako je euforija među navijačima Srbije sve veća. Nakon što je selektor Dragan Stojković Piksi objavio spisak za reprezentaciju, tako se atmosfera još više podgreva.

Tome doprinose i pesme koje se pojavljuju uoči Mundijala, a najnovija koja je objavljena jeste u izvedbi Ane Kokić u saradnji sa popularnom stranicom na društvenim mrežama "Neguj mo srbski jezik".

Ova stranica tradicionalno pred velika takmičenja objavi pesmu, koja se "primi" među navijačima, a sudeći po "trendingu" na Jutjubu, to će biti slučaj i sa ovom pesmom za Katar.

U pesmi se pominje i duel sa Brazilom, da Dušan Tadić "okrene" Nejmara, a Vlahović Dani Alveša, a na pitanje ko će dati gol, odgovor je jednostavan - Mitrogol!

Pogledajte i sami spot i pesmu za Mundijal:

Podsetimo, Srbija igra u grupi G na Mundijalu, gde su još i Brazil, Kamerun i Švajcarska.

Reprezentacija se okuplja 14. novembra u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, dan kasnije (10.00) odlazi u Manamu, gde će 18. novembra (18.30) na programu biti prijateljski meč sa Bahreinom. Srbija će u svojoj bazi u Dohi biti od 19. novembra, a u pitanju je hotel Riksos, koji možete da pogledate u galeriji:

Video: Opšta ludnica u svlačionici Srbije: Pevalo se Dajte Brazil da se igramo, pa zagrmelo Puknu zoro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA