≫ 

Ekvador objavio spisak za Mundijal: Nema fudbalera zbog kog im je pretilo izbacivanje

Selektor Ekvadora Gustavo Alfaro objavio spisak od 26 fudbalera

  • 0
Bajron Kastiljo Foto: Profimedia/FRANKLIN JACOME/AFP

Selektor fudbalske reprezentacije Ekvadora Gustavo Alfaro saopštio je kasno spisak od 26 igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ekvador je poslednja reprezentacija, koja je objavila spisak fudbalera za Mundijal. Lokalni mediji navode da na spisku nema Bajrona Kastilja zbog koga je Ekvadoru pretilo izbacivanje sa Mundijala.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) je pre nedelju dana potvrdio plasman Ekvadora na SP, ali je kaznio taj nacionalni savez zbog "falsifikovanja" pasoša Bajrona Kastilja. On je u poslednjem trenutku otpao sa spiska fudbalera za Mundijal zbog kako je sapšteno povrede.

Ekvador će na SP igrati u grupi A sa Katarom, Holandijom i Senegalom. Utakmicom između Katara i Ekvadora u nedelju od 17 sati biće otvoren Mundijal.

Spisak Ekvadora za Katar

Golmani: Aleksander Domingez, Ernan Galindes, Moises Ramirez

Odbrana: Pervis Estupinjan, Anhelo Presijado, Dijego Palasios, Vilijam Pačo, Feliks Tores, Pjero Inkapije, Džekson Poroso, Ksavijer Areaga, Robert Arboleda

Srednji red: Karos Gruezo, Jegson Mendes, Hose Sifuentes, Moises Kaisedo, Alan Franko, Anhel Mena, Gonzalo Plata, Džeremi Sarmijento, Romario Ibara, Angelo Presiado

Napad: Mihael Estrada, Ener Valensija, Ðorkaef Reasko, Kevin Rodrigez

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA