Ivana Knol: "Ovo su mi 3 omiljena srpska fudbalera, a evo šta poručujem šeicima koji su me slikali"

Najvatrenija hrvatska navijačica žali što neće doći do duela Srbije i Hrvatske u Kataru

  • 10

Najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knol, nastavlja da izaziva pažnju u Kataru na Svetskom prvenstvu. Od kada se prvi put pojavila na Mundijalu uz provokativan dekolte, domaći, regionalni i svetski mediji ne prestaju da pišu o njoj.

Naravno, nije propustila ni meč Hrvatske protiv Japana, gde je njen tim prošao posle boljeg izvođenja penala i igraće u četvrtfinalu protiv Brazila devetog decembra na Edukejšn stadionu u 18 časova.

Ivana je provokativno i hrabro najavila duel protiv Japana, fotografijama na Instagramu kako jede suši, a ispostavilo se da joj se hrabra najava i isplatila.

Ivanu smo sreli na tribinama stadiona Al Džanub, gde smo je i fotografisali u novom provokativnom izdanju, gde je imala i telefon u grudima poput čuvene Larise Rikelme.

Fanovi ni na ovom meču ispred stadiona nisu prestali da je saleću, pa smo je kratko upitali i o popularnosti koja joj je eksplodirala na Instagramu, gde je sa 500.000, premašila 1,3 miliona pratilaca.

- Imam preko 150 miliona poseta od početka prvenstva, i 1,3 miliona pratioca - kratko je poručila Ivana o  pa se osvrnula na provokativnu najavu sa sušijem za Japan.

- To je bila skrivena poruka, nisam poseban fan sušija, ali sada ga posebno preferiram. Ne bih potcenjivala, Japan je dobra ekipa, nisu bez razloga ovde dogurali, ali bila bih zadovoljna i minimalnom pobedom - rekla je Ivana za Telegraf.

Na njen provokativan izgled nisu ostali imuni ni šeici iz Katara, pa su tako fotoreporteri zabeležili kako su dva lokalca fotografišu atraktivnu Hrvaticu sleđa nakon što je prošla pored njih na tribini.

Ubrzo je stiglo i objašnjenje da oni to nisu uradili zato što im se svidelo kako je Ivana "utegnuta", već da su navodno želeli da je prijave.

- Svi su videli kakav je to bio osmeh, definitivno me nisu slikali da bi me prijavili, ali moraju se nekako sada opravdati, možda svojoj ženi kod kuće, ali tačno se vidi da nije reakcija bila ni za kakvu prijavu - uz osmeh dodaje.

Ivana je navijala da se desi susret koji su mnogi priželjkivali, između Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu, ali su Orlovi ispali od Švajcarske. Ona je išla čak i na neke utakmice Orlova i žali što više neće gledati srpske fudbalere u Kataru

- Jako mi je žao što ste ispali, ne vidimo se u četvrtfinalu, nažalost, to sam toliko priželjkivala. Videla sam tu utakmicu sa Švajcarskom, bila je jako srčana sa vaše strane, bila je i incidentna, mislila sam da ćete na kraju povesti. Spremite se bolje za idući put.

Njeni stajlinzi iznova i iznova izazivaju pažnju, a upitali smo je i koliko joj je trebalo da sve to pripremi.

- Doslovno sve radim u poslednji čas. Ovaj stajling sada je bio smišljen pre utakmice, jedino što je smišljeno je ona haljina koju sam nosila na prvoj utakmici, i ona je smišljena pet dana pre prvenstva, sašivena je bez da je isprobana.

Ivana je postala i hit na društvenim mrežama zbog jednog intervjua na kojem nije mogla da se seti tri omiljena igrača, pa smo je sada upitali može li iz prve da se seti trojice, ali i koja su joj tri omiljena srpska igrača iz reprezentacije.

- To je došlo do greške, jer su me pitali za najdraža tri igrača, a ja imam jednog ajdražeg, blokirala sam jer nisam znala koja su mi tri najdraža. Ali evo sad ću reći, Luka Modrić, Joško Gvardiol i Dejan Lovren. A vaša tri: Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i može Kostić - završila je Ivana Knol uz osmeh.

Video: Ivana Knol odabrala tri omiljena srpska fudbalera

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. decembar 2022 | 11:19

    Za Vlahovica moras da sacekas, prvo ce da polupa zene saigraca iz reprezentacije pa tek onda prelazi na tribine

  • BUŠON

    6. decembar 2022 | 11:32

    Po čemu je ona najvatrenija?

  • PrAvEdNiK.no1

    6. decembar 2022 | 17:08

    Ajde priznajte da bi dirali ovu šahovnicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA