≫ 

Novi skandal u reprezentaciji Portugala: Ponovo je u centru pažnje Kristijano Ronaldo

Nije se prvoj zvezdi portugalske selekcije dopala odluka selektora

  • 9
Kristijano Ronaldo Cristiano Ronaldo Portugalija Švajcarska Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar 2022 Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Portugala deklasirala je selekciju Švajcarske sa 6:1 u okviru osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru, a prva zvezda tima - Kristijano Ronaldo, na terenu je proveo tek oko dvadesetak minuta.

Nije Ronaldo krio nezadovoljstvo, što se videlo i po završetku meča, kada je, dok su se svi njegovi saigrači radovali sa portugalskim navijačima, odlučio da samo ode u svlačionicu.

Ipak, nije se na tome završilo. Slavni golgeter se ponovo našao u centru skandala. Naime, prema pisanju španskih medija, Kristijano je odbio da prisustvuje uobičajenom treningu posle utakmice za rezerviste i one koji su imali malu minutažu, već je doneo odluku da se priključi starterima na treningu oporavka u teretani.

Kako prenose španski mediji, to je bila isključivo njegova odluka.

Podsetimo, Portugalci će u subotu u okviru četvrtfinala Mundijala igrati protiv Maroka, a iako na terenu deluju sjajno, čini se da je unutar reprezentacije prilično uzburkana atmosfera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PetarSrb

    7. decembar 2022 | 15:37

    Koga jos zanima Ronaldo i njegova ocekivana umisljenost...

  • Gruja

    7. decembar 2022 | 16:03

    Po meni je selektor Portugalije doneo ispravnu odluku sto je stavio Ramosa ispred Ronalda. Covek je pokazao da je kvalitet i dao 3 gola za jednu utakmicu. Ronaldo ne znam zbog cega misli da je zasluzio vecu minutazu, kad igra sebicno i samo mu je bitno da on postigne gol, ne da njegova ekipa pobedi.

  • HappyPlace

    7. decembar 2022 | 15:33

    Zivim za dan kad ce se Ronaldo penzionisati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA