≫ 

"Da odigramo utakmicu naših života": Modrić priziva ono najbolje iz svojih saigrača pred polufinale

Lider Hrvata u utorak će prevoditi svoj tim ka novom, istorijskom rezultatu

  • 9
luka modrić Foto: Tanjug/Ap

Najbolji hrvatski fudbaleri u utorak će igrati "utakmicu svojih života", kaže o meču polufinala Mundijala sa Argentinom, lider, kapiten, srce i duša "Vatrenih" Luka Modrić.

Selekcija naših komšija treći put se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva, jednom je igrala i finale, ono pre četiri godine, a isti scenario Modrić i družina priželjkuju protiv Mesijeve Argentine. Meč je na programu u utorak od 20 sati.

- Impresivno je ponovo biti u polufinalu Svetskog prvenstva, ovo što ova ekipa radi je nešto neverovatno - rekao je Modrić za špansku televiziju i dodao:

- Normalno je da svi više gledaju velike zemlje. Kako smo mala zemlja, niko nas ne uzima u obzir, ali mi nemamo problem s tim da su drugi favoriti, a mi da budemo u senci. To je stvar na koju ne možemo kontrolisati.

Luka kaže da Argentina nije samo Mesi, te da je rival skup sjajnih igrača, te da će on, sa saigračima, probati da odigra utakmicu života.

- Argentina je veliki tim, ne igramo samo protiv jednog igrača. Naravno, Leo Mesi je velikan, njihov najbolji igrač, i imaćemo mnogo poteškoća da ga zaustavimo, ali mi smo spremni i daćemo sve od sebe. Idemo da pokušamo da odigramo najbolju utakmicu turnira u našim životima. Nadam se da će to biti dovoljno za finale - zaključuje fudbaler Real Madrida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsije

    12. decembar 2022 | 00:36

    Idemo po pobedu, srecno vam bilo pa da gledamo finale sa Marokom ⚽️ 🇭🇷

  • Cofi

    12. decembar 2022 | 01:41

    Svim srcem želim da ispadnete!

  • Kiza

    12. decembar 2022 | 13:17

    Oni ako osvoje prvenstvo, od njih neće moći da se živi narednih sto godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA