Procureo snimak (od 4. sekunde): Argentinska navijačica se skinula gola do pojasa, preti li joj zatvor?

U Kataru važe strogi zakoni

  • 6
Argentina navijači Foto: Hasan Bratic / Sipa Press / Profimedia

Mesi je konačno uzeo titulu šampiona sveta, Argentina je gorela, a svet je dobio jedno od najboljih finala u istoriji Svetskih prvenstava.

A gledaoci na TV ekranima su mogli, pored fešte golova, da uživaju i u prizoru jedne prelepe navijačice Argentine koja je skinula majicu i sve sa sebe, slaveći pobedu.

Nakon odlučujućeg penala, kamere su pokazale tribine na kojima su slavili Argentinci, a svima je upala u oko ova plavuša koja je celom svetu pokazala gotovo sve.

Sada se mnogi pitaju preti li joj zbog ovog poteza zatvorska kazna, pošto su svi navijači i navijačice upozoreni da moraju, dok su u Kataru, da poštuju stroge običaje ove zemlje. Naglašeno je više puta da se od gostiju očekuje da poštuju lokalnu kulturu i da izbegavaju odeću koja otkriva previše. Preporučeno je da su ženama pokriveni kolena i ramena.

Argentinki ne da nisu bila pokrivena ramena, nego...

Potez Argentinke komentarisali su i na društvenim mrežama:

"Video sam je, jako je hrabra! Uhapsiće je ako ne bude pazila...", glasio je jedan od komentara.

"Ja bih na njenom mestu slavio Mesija i pobedu Argentine na Svetskom prvenstvu pokazujući grudi kasnije", dodao je drugi.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igz

    19. decembar 2022 | 13:05

    Predlog za Telegraf: Postovani, predlazem vam da pored komentara omogucite postavljanje slika i kratkih videa u komentar. Npr: Hteo sam da postavim sliku halanda kako proslavlja gol, a da pritom to isto radi Embape prozivajuci ga. Nemojte ovo objavljivati, samo razmotrite. Veliki pozdrav, najbolji ste!

  • Denk

    19. decembar 2022 | 12:58

    Nek se svi skinu, Ajmoooo Messi Messi

  • Bg

    19. decembar 2022 | 14:58

    Srce moje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA