≫ 

Kuzmanović objasnio zašto je bolje biti 5. nego 4. na Svetskom prvenstvu!

Zanimljivo, i donekle logično, izlaganje bivšeg košarkaša

  • 11

Košarkaška reprezentacija Srbije je pobedom protiv selekcije SAD obezbedila meč za 5. mesto na Svetskom prvenstvu u Kini, a protivnika će saznati posle duela između Poljske i Češke gde čekaju pobednika.

A zašto je taj meč za peto mesto bitan, bez obzira na to što ništa ne donosi, pokušao je da objasni nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Budućnosti Vladimir Kuzmanović.

Kuzmanović već nekoliko godina radi i kao košarkaški konsultant Sport Kluba kada se igra Evroliga, s tim da je ovog puta bio gost u studiju RTS-a.

- Kada budeš četvrti, to znači da si izgubio dve utakmice i ideš slomljen kući. S druge strane, kada si peti to znači da si prvenstvo završio sa dve pobede. Nisu to tamo neke selekcije, već selekcije koje su isto tako nesrećno ispale u četvrtfinalu. Vrlo je bitno ostvariti pozitivan skor na prvenstvima. Zato ova utakmica u subotu mnogo znači - rekao je Kuzmanović.

Podsetimo, Orlovi će u subotu od 14 časova juriti to peto mesto u Kini.

Pogledajte video emotivne izjave Nemanje Bjelice posle pobede nad Amerikancima snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    12. septembar 2019 | 15:38

    Kako svi brane Djordjevica a svima je jasno da je uprskao...sa ovakvim timom bi ozbiljan strateg ubio sve do finala...i danas smo razbijali jer je za tri isla kao luda inace tropa...vise smo bacili za tri nego za dva...i da ne pogodi Bogdan nevjerovatnih 8 trojki bilo bi opet kuku lele...Ameri su samo jednom presli na zonu i odmah smo imali problem...sreca pa Ameri skoro pa nikada ne igraju zonu...

  • Chitown

    12. septembar 2019 | 15:25

    Ne mlati ljubi te brat

  • Pp

    12. septembar 2019 | 15:27

    Kakva demagogija...kao i uvek poraze proglašavamo za pobede. Da smo bili 4. imali bi šansi za plasman na OI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA