≫ 

Emotivni oproštaj Saleta: Morao sam zbog porodice, hvala Daniloviću, Đilasu, svim igračima...

 ≫ 

Sada već bivši selektor se oprostio od nacionalnog tima u Kini

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Veljo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Veljo

    14. septembar 2019 | 21:13

    Sale je došao u trenutku kada je nasa kosarka bila daleko od ove danas... Svi vi stručnjaci (a basket ste verovatno igrali samo preko igrice, ako i to) koji i danas pljujete po njemu isto ste tako sumnjali i kad je postao selektor, pa ste verovatno isti ti(iako necete priznati) 2014 godine uzvikivali Sale Nacionale u BG na doceku... Radovali ste se i dizali ga u zvezde isto tako i posle srebra u Riu, pa ste isto tako normalno izgubili poverenje u njega i tim 2017 kad smo otisli na EP a uprkos svemu dosli do finala... Tada ste opet promenili misljenje i opet je on postao nas Sale Nacionale a momci zlatni momci... Ove godine ste ljude koji su svestno zbog nas, zbog Srbije, kao svaki put, po strani ostavili svoje porodice, svoj odmor, svoje slobodno vreme, rizikovali cak i moguce povrede koje bi u drugi plan postavile i pocetak klubskih sezona dizali u zvezde i videli jih na tronu i pre nego sto je sve pocelo. I sad kad se desilo sto se desilo i kad nije sve islo po planu po tim istim ljudima osuli ste paljbu, zaboravili ste na svu radost i srecu koju su nam donosili ovih godina, na medalje, doceke ispod balkona, na sve sto su nam dali... Bas ste jadni pojedinci, tako zvani stračnjaci, sramota da vas bude. Neka digne ruku, ko je od vas toliko u zivotu postigo, pa da vidimo!!! HVALA GOSPODINE ĐORĐEVIĆU vratili ste nam kosarku, podsetili ste nas kako je osvajati medalje, HVALA momci za sav trud i svaku odigranu utakmicu, HVALA NA SVEMU!!!!

  • Draganac

    14. septembar 2019 | 17:26

    Hvala na svemu. Otisao si casno. Legenda bio i ostao. Vreme je za nove ljude. Ako ne bude rezultata, dolaze novi, i tako mora, i tako treba.

  • Aca

    14. septembar 2019 | 17:20

    Hvala na svemu sto si uradio napravio si lepe uspehe ali pre svega za to su zasluzni igraci ti kao trener nisi smeo da dozvolis klanove i da bude razjedinjeni vec da ih motivises i ujedinis tako rade veliki treneri!!!I da im kaze da se bore za Srbiju a ne za sebe i pare vec cast i ponos drzave Srbije!!!Kao hrvati na svetskom sto jeste jeste to moram da im priznam na terenu svi gunu a posle ne moraju da se vole i slazu ali kad se bori za zemlju onda smo svi ujedinjeni i pobedjujemo!!!!I ne pljujemo se medjusobom!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA