≫ 

PRESTANITE DA NAMEŠTATE! Navijači Panatinaikosa izvređali Evroligu, pa videli ludu pobedu u produžetku! (VIDEO)

 ≫ 

Bilo je napeto u završnici!

Komentari

  • НИКОЛА82

    26. januar 2018 | 08:03

    А евролига кренула овим путем када је рецимо пао имао неограничен буџет у време када их је водио Жељко. А они нешто причају, какви зелени пацови

  • ☆☆☆

    26. januar 2018 | 00:25

    Ee ironije života. A oni večeras prošli u produžetak zahvaljujući sudijama. Žalgiris imao prodor za pobedu preko Pangosa, oni ga 3 puta faulirali a sudija ništa.

  • To su grci

    25. januar 2018 | 23:18

    Zeljko, ’rani kuce da te ujede!!

    • 26. januar 2018 | 00:53

      NekoKo

      @To su grci

      Nisu to Grci, nego smo to mi Srbi. Prvo nismo u stanju da od gotovog materijala, odnosno od bezbroj vanserijskih igrača i trenera napravimo naše jake klubove, pa da Željko sve te trofeje osvoji sa srpskim klubovima a ne sa grčkim i turskim. Čuj kao to košta? Pa šta ako košta, nismo Bangladeš, država nije baš toliko jadna i bedna i mnogo više para baca na teško objašnjive debilizme nego na takve projekte. Mogu malo i tajkuni da se preusmere da ulažu u košarku, a ne samo u političke stranke. Druga stvar je ta što su naši košarkaški treneri pristai da za pare daju sve. Željko, Duda, Pešić, Maljković ali i mnogi drugi nisu bili samo obični treneri u klubovima. Prodavali su mnogo više nego što su smeli gledano sa moralne strane. Cela Evropa osim Litvanaca faktički danas igra ili srpsku košarku ili američku. Nema grčke škole, nema italijanske škole, nema španske škole. Naši treneri su naučili sve o košarci ovde za džabe i onda baš sve za male pare prodali ostatku Evrope. Neke uslovno rečeno tajne škole se ipak čuvaju. Garantujem da nema tih para da recimo mi dovedemo najbolje skandinavske stručnjake u naš rukomet sa idejom da nam poptuno prenesu njihov sistem rada i njihovu rukometnu školu i da nam stvore jedno desetak vrhunskih stručnjaka. Pa nisu oni budale kao mi. Mi kad smo bili bolji od njih u rukometu mi smo njima sve to stvarali i postavcljali. Slično je i sa Turcima u fudbalu. Čim su nas preazišli za nijansu odmah su nam dali pedalu i bacili u kantu za smeće. Veoma lako može da se dogodi ista situacija i sa košarkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA