≫ 

Danilović: Jokić nema želju da igra za Srbiju, a bio bih najsrećniji da bude sa nama

Za razliku od Danilovića, Paspalj veruje da u Jokićevu želju da bude sa timom i pomogne u osvajanju medalje

  • 29

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović družio se sa studentima u Podgorici i tom prilikom izrazio sumnju da će centar Denvera Nikola Jokić nositi dres Srbije na predstojećim takmičenjima.

Mladi Somborac je sa reprezentacijom 2016. godine osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, dok na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2017. nije bio u timu.

- Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju! Da ne lažemo jedni druge, ali to treba on da kaže. Ja bih kao predesednik KSS bio najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može...

- Prve godine je trebalo da potpiše veliki ugovor i to razumem i podržavam ga. Zašto bi rizikovao egzistencijalno pitanje i to mi je razumljivo. Neki drugi razlozi mi nisu razmljivi. Ja bih voleo i želeo da Nikola bude u timu, ali nisam siguran da on ima volju. Nadam se da grešim - rekao je Danilović.

VIDEO: Bogdan Bogdanović o savetima koje je dobio od Jokića

Sa Danilovićem je u Podgorici bio i Žarko Paspalj koji ima drugačije mišljenje o nastupu Nikole Jokića.

- Imamo dva velika takmičenja, Svetsko prvenstvo 2019. i Olimpijske igre 2020. godine i neophodno je da Srbiju predstavlja najbolji tim. Mislim da će sve to sa Jokićem da se prevaziđe i da bude u najboljem redu. Srbija zaslužuje medalju, ima izvrstan tim i bilo bi šteta da do toga ne dođe - dodao je Paspalj.

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca - Jokić nasmejao novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    5. novembar 2018 | 23:10

    Samo da porucim ovima koji ga podrzavaju sto ne igra, sta trazite u Srbiji, idite napolje i ne osvrcite se kada vam Srbija nije dobra. Sto se Jokica licno tice jeste njegovo pravo da li ce igrati ili ne, ali ako imas priliku i ukaze ti se ta cast da mozes igrati a neces, treba duboko da se zamislis ko si i sta si. Moje licno misljene je da ga treba u potpunosti ignorisati i ne prenositi nikakve vesti o njemu, neka mu je sa srecom tamo gde se lepo oseca.

  • Еро са онога светa

    5. novembar 2018 | 23:03

    Ма пустите човека ако неће да игра срцем и уколико га љубав према отаџбини невуче да игра за националну репррезентацију онда боље да остане у Денверу а да шансу у репрезентацији добију играчи који ће играти срцем због љубави према Србији и очајном српском народу којем се вера и нада у живот враћају победама и успесима нашиx националниx репрезентација и примерима које дају спортисти попут Новака Ђоковића који својим спортским успесима српском народу подиже морал и враћа веру у животне победе.

  • Zigi

    5. novembar 2018 | 21:56

    On je za srpsku reprezentciju završena priča.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA