≫ 

Boban se razgoropadio, Teodosić pogodio tri trojke: Srbi bljesnuli u "garbidž tajmu", Klipersima šamarčina u Torontu (VIDEO)

Srpski centar najefikasniji u teškom porazu svog tima

  • 1

Srpski centar Boban Marjanović ušao je sa klupe i zablistao protiv Toronto Reptorsa, utakmicu je završio kao najefikasniji u svom timu sa 18 poena, za samo 16 minuta, u teškom porazu Klipersa - 123:99.

U domaćem sastavu nije bilo najboljeg igrača Kavaja Lenarda zbog povrede, ali to nimalo nije smetalo lideru Istoka da nanese najteži poraz ekipi iz Los Anđelesa ove sezone.

Igrao je, pored Marjanovića, i Miloš Teodosić, ubacio je tri trojke iz pet šuteva - ukupno devet poena, upisao i tri asistencije.

Važno je napomenuti da je Marjanović dobio priliku tek kada je utakmica otišla u "garbage time", u prevodu, kada je pobednik odavno bio rešen.

Pogledajte sve poene Marjanovića.

Kod Klipersa, drugi strelac bio je Volas sa 15 poena, podbacili su Galinari (11p) i Heris (10p)...

U pobeničkom timu Serž Ibaka je bio najbolji sa 25 poena, pratio ga je Kajl Lauri sa 21.

Pogledajte i Teodosićeve poene.

Pored meča u Torontu, u noći između utorka i srede, odigrana su još dva duela: Finiks našeg Igora Kokoškova pretrpeo je još jedan poraz, dok je Hjuston nadigrao Portland.

Sparsi su protiv Sansa dominirali, naneli gostima iz Arizone težak poraz (111:86) uz 24 poena i 11 skokova Brajana Forbsa za domaći tim, što mu je bio prvi "dabl-dabl" učinak u karijeri.

Kod Sansa, Ti-Džj Voren je bio bolji od ostalih sa 23 poena.

Duel u Hjustonu protekao je u odmeravanju snaga Demijena Lilarda i Džejmsa Hardena.

Lider gostiji bio je najefikasniji akter utakmice sa 34 poena, ipak pobedi se radovao "Brada", koji je sa 29 poena najviše "pogurao" svoj tim ka trijumfu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA