≫ 

Trinkijeri o povredi Veličkovića: Doktori rade 24 sata da ga oporave, čekamo, ne znam... (VIDEO)

Povreda kapitena Partizana najveća briga italijanskog trnera pred revanš polufinala ABA lige sa Zvezdom

  • 9

Vreme nije saveznik Partizana i Novice Veličkovića, a meč sa Zvezdom, drugi u seriji ABA polufinala, se približio. Ostalo je još manje od jednog dana da se sanira povreda kapitena crno-belih koju "vuče" od poslednje četvrtine prvog meča kada je nezgodno nagazio na glomazno stopalo Majkla Odža.

Lekarski tim Partizana radi pojačano ovih dana, ali ni to ne garantuje da će Novica u subotu na terenu povesti saigrače u meču sezone.

O povredi Veličkovića i šansama da zaigra pričao je trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

- Vi ste svi videli kako se Novica povredio, koliko se povredio, loše je izgledalo. Čekamo, ne znamo. Doktori rade 24 sata. Svaki sat vremena može promeniti tu sliku - nije preveliki optimista Italijan, ali treba sačekati.

Uticaj Novice Veličkovića na igru Partizana je veliki, ne samo u igračkom smislu. Njegov liderski impuls je nešto što nijedan igrač ne može da izbaci iz sebe u meču kao što je derbi.

- Svi znamo da je on kapiten, znamo i kako igra. Moramo da nađemo pet igrača. Ako bude igrao – u redu, super. Ako ne bude igrao - ok, super. Sigurno bi nešto nedostajalo, to bismo morali da nadoknadimo - poručio je Trinkijeri.

VIDEO: Pogledajte najinteresantnije momente sa prve utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stariji Partizanovac

    29. mart 2019 | 14:24

    Novice i da se oporaviš, i da se ne oporaviš sto bi bio hendikep naravno, znaj da si ti svoj zadatak ispunio.Naneo si im toliko duševnog bola da im ne izlazis iz glave."Ljudi" ako se tako mogu nazvazi te vredjaju 40 minuta bez ikakvog alibija.Uvek si imao samo reči hvale za protivinika bio to Fmp1 ili Fmp2 ali ih boli ona dominacija od deceniju i +... AJ ŽIVELI KAPITENU :)

  • 😀💪😀💪🇦🇹

    29. mart 2019 | 14:32

    Trinki brate bolje da si uzeo da vodiš KK Žarkovo...

  • Mickey

    29. mart 2019 | 14:37

    Cemu se nada maneken?.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA