≫ 

Preveli smo zagonetne reči Trinkijera! Na italijanskom citirao Dantea i poslao poruku Zvezdi? Vaša slava je kao cvet koji se rađa i umire... (VIDEO)

Trener crno-belih na maternjem jeziku se obratio novinarima za kraj konferencije

  • 15

Trener Partizana, Andrea Trinkijeri, bio je raspoložen na konferenciji za medije pred mastoricu protiv Crvene zvezde u polufinalnoj seriji ABA lige (subota 18.00, Arena Sport 1), a duel sa večitim rivalom je ponovo poredio s boksom i poručio je da se nada nokautu rivala i da će njegova ekipa biti poput Rokija Marćana.

Ušao je u jednom momentu i u raspravu sa novinarom, na čije je pitanje odgovorio kontra pitanjem "jesi pio rakiju posle espresa danas?".

Konferenciju je završio u neobičnom stilu, porukom na italijanskom jeziku, citirajući čuvenog Dantea.

Mi smo uspeli da prevedemo njegove reči.

- Vaša slava je kao cvet, koji se rađa i umire, i suši se od istog sunca koje mu je dalo život iz zemlje - poručio je Trinkijeri.

VIDEO: Trinkijeri: Želeo bih da se izvinim za ovaj balet

VIDEO: Trinkijeri ošto na novinara: Bila rakija jutros uz espreso?

VIDEO: Veličković pred majstoricu: Ma daj samo da počne više!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc...

    5. april 2019 | 15:43

    Suviše lako je pao na foru Duleta Vujoševića i Grobara da su oni kao porodica,da se loži na navijanje... Mislio sam da je malo ozbiljniji lik i profesionalniji,ali se primećuju tragovi trenerske nezrelosti! Pričam o odnosu sa ljudima,ne o struci! Pa me to dovodi do zaključka da bi,baš,njemu mogle da “legnu” ove umotvorine,poznatog lelemuda Dantea,za koga i Italijani tvrde da je zapisivao gluposti i trabunjao svašta... Nemoj Trikieri,simpatičan si lik! Još ste mali za velika dela,ali rastete,a na tome svaka čast! A nada? Nada poslednja umire...

  • 🤣🤦‍♂️KOMA🤣🤦‍♂️

    5. april 2019 | 15:32

    Ne lupetaj čoveče nego zamoli te klošare iz uprave da isplate Dulu šta je njegovo, čovek se operisao a oni ne mogu 5 god da skupe 100 soma nego mora bolestan čovek da se vuče po sudovima... Bili i ostali jajare...

  • Perke

    5. april 2019 | 16:44

    Ja na italijsnskom znam samo forza stela rosa, grobari su svi hrvati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA