≫ 

Gordić posle debakla od Zvezde: Trebalo bi danas je sramota, naš ponos je u pitanju

Plej Budućnosti razočaran igrom svog tima, poziva saigrače da pokažu karakter

  • 6

Košarkaši Budućnosti pretrpeli su jedan od najtežih poraza u istoriji ABA lige, naišli su "na minu" u Pioniru i do nogu potučeni od Zvezde koja sad ima 2:0 u finalnoj seriji. 

Na pobedu su Beograđani od titule i plasmana u Evroligu, a Podgoričanima ostaje da se konsoliduju za treći duel pred svojom publikom.

- Nemam mnogo da pričam, trebalo bi da nas je sramota ovog poraza večeras, treba da imamo ličnog ponosa i karaktera da izađemo u sredu, pametno i sa karakterom i da nastavimo da se borimo. Jeste 2:0, Zvezda je odigrala bolje oba meča, odbranili su svoj teren, sada je na nama da odbranimo naš - sumirao je beogradski dvomeč Gordić.

Na pitanje novinara da li je 40 razlike ipak prevelika razlika, Gordić je odgovorio:

- Mislim da je utakmica bila gotova već krajem treće četvrtine, kada je bilo 20 razlike. To što su oni i dalje igrali do samog kraja pokazuje da su bili jako motivisani da nas dobiju, a mi to treba da iskoristimo kao motiv više za treću utakmicu.

Na konstataciju novinara da Budućnost ove sezone, i protiv Zvezde i protiv Partizana lako "potone" u Pioniru, Gordić je samo mogao da se složi sa istom.

- Da znam... Ne bi se dešavalo da znamo kako to da sprečimo. Ali kao što rekoh, treba svi pojedinačno od prvog do zadnjeg da imamo lični ponos da sve u trećoj utakmici bude mnogo bolje.

VIDEO: Repeša osudio dviljačko ponašanje navijača Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    14. april 2019 | 22:53

    Видиш Гордићу, почело је са твојим бившим клубићем, са 30-ак разлике, па се наставило са вама, још драстичније...и то идееее....

  • Nikola

    14. april 2019 | 23:31

    Vi nemate "ponos" hahahahaha

  • Vlajko

    14. april 2019 | 23:39

    Sa cim da branite? Pa ni puskom se ne mozete odbraniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA