≫ 

Pas kakav Nikola baca vezanih očiju i brutalno kucanje Mareja su među najlepšim potezima NBA lige! (VIDEO)

Lepa zakucavanja, bitne trojke i najbolje akcije prethodnog dana

  • 0

NBA liga je objavila listu najboljih deset poteza večeri, a  svoje mesto na spisku je našao i Nikola Jokić, srpski centar iz Denver Nagetsa.

Dve utakmice u subotu uveče, još dve u noći između subote i nedelje odigrane su u prvoj rundi plejofa Istoka i Zapada. Najbolji potez večeri izveo je Karis Levert iz Bruklin Netsa tako što je posterizovao jednog od najboljih centara lige Džoela Embida.

Filadelfijina "petica" je i momak koji inače odlično brani obruč, ali je Levert bio prebrz, a i skočio je visoko. Na drugom mestu je Jokić i njegova kombinacija sa Džamalom Marejem iz treće četvrtine kad su Nagetsi počeli da prelamaju meč sa San Antonio Sparsima u svoju korist.

Jokić je dodao loptu pored Lamarkusa Oldridža, Marej je pobegao Deriku Vajtu, pa je Rudi Gej samo mogao da se skloni i izbegne da se nađe na posteru beka Denvera. Na trećem mestu liste je Demar Derozan koji je lepo zakucao iz prodora posle finte šuta pored Torija Krejga.

Četvrto mesto je zauzeo Majk Skot trojkom na 18 sekundi do kraja meča između File i Bruklina kojom je preokrenuo rezultat u korist svog tima 110:108, dok je na petom mestu alej-up Džeja Kraudera i Donovana Mičela u kontri.

Kompletnu listu i potez srpskog asa možete pogledati u snimku ispod.

VIDEO - Zakucavanje Fajea utišalo Moraču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA