Zapao mi je Nikola za oko ovim tripl-dablovima: Legendarni Medžik iznenađen Jokićevim partijama protiv Portlanda

Tek u plejofu Somborac je počeo da privlači pažnju čitave NBA lige

  • 0
Medžik Džonson Foto: AP/Tanjug

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa i doskorašnji glavni operativac Jezeraša Irvin Medžik Džonson primetio je partije srpskog centra Nikole Jokića.

Mada je Somborac po brojnim statističkim parametrima često svoje ime i prezime ukrstio sa Džonsonom od sezone 2015/2016 kada je prvi put kročio na NBA parkete, mnogim NBA komentatorima i legendama je postao vidljiv tek kada su Denver Nagetsi dospeli do plejofa.

U polufinalu Zapada NBA igraju protiv Portland Trejlblejzersa sa kojima su izjednačeni u seriji 2-2.

Jokić je u protekle dve utakmice u Moda centru u Oregonu beležio tripl-dabl brojke (33 p, 18 sk, 14 as i 21 p, 12 sk, 11 as).

- Nikola Jokić mi je zaista zapao za oko sa ova dva tripl-dabla u seriji protiv Portlanda - napisao je Medžik Džonson na Tviteru.

Zanimljivo je da će se Jokić, ukoliko bude imao još bar jedan tripl-dabl meč do kraja plejofa izjednačiti sa Medžikom po broju tripl-dablova u svom prvom učešću u plejofu.

Džonson je imao pet utakmica u kojima je tri kolone punio dvocifrenim brojkama, a Jokić za sada ima četiri. Posle dva meča u seriji sa San Antonio Sparsima, imao je i dva sa Portlandom.

Predstoje mu još najmanje dva meča u polufinalu i, ukoliko Denver prođe, bar još četiri utakmice u finalu.

VIDEO - Jokićeva faca pošto je slučajno isčupao mikrofon je neprocenjivo blago

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA