≫ 

Skandalozna provokacija Jusufa Nurkića: Pred Jokićem majicom veličao vojnike koji su ratovali protiv Srba! (VIDEO)

 ≫ 

Centar Portlanda koristi svaku priliku da promoviše rat i zločince

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika RsrbIN
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marko

    10. maj 2019 | 22:41

    Bole , a to sto su hrabri Muslimanski heroji iz Armije BiH u Sarajevo zaklali i pobili na svaki nacin preko 5000 Srba, civili u deo grada pod njihovom kontrolom tokom rata, to tebe ne zanima. A za onaj koji kaze da je Armija BiH bila legitimna vojska, ne moze ta islamisticka Armija biti legitimna kada je BiH ilegalno proglasila svoju nezavisnost tokom takodje ilegalnog referenduma sa krsenjem ustavom i protiv volje srpskih poslanika koji su bojkotovali u parlament progalesenje organizovanjem referenduma. A smesno mi je kada cujem da je neko okupirao BiH, kako ja znam Srbi su po svim propisima tokom bivse Jugoslavije sve do 1969 bili vecinski narod u BiH, to se moze uveriti svaki Musliman, sto znaci od dolaska na Balkanu sve do druge polovine 20 veka, Srbi su bili vecinski narod. Sto znaci da Muslimani su postal vecinski narod od skoro i takav narod sebi daje pravo da umislja da je cela zemlja njegova dedovina. Nece moci. A te price o naoruzanju kako jadni muslimani nisu imali naoruzanje, ko vam je kriv sto su Srbi bili u vecini u JNA, ko vam je kriv sto je Hrvat Tito planirao tu srpsku vecinu da salje na pogibiju i da gine u slucaju rata protiv Sovijetskog Saveza, sto bolje receno Srbi u JNA su sluzili kao topovsko meso. E sada bi ste hteli da Srbi predaju vam oruzje i kao nekada kada ste vi Muslimani masovno pripadali ustaskim snagama zaklali preko milion Srba, Jevreja i Roma, da cekaju novi pokolj. Sa srecom to se nije desilo. Pazite okupacija i oslobodilacki rat, joj majko moja, vi Muslimani niste svesni kako niko na zapadu taj rat ne smatra bilo kojom okupacijom ili kako vi kazete agresorski rat, nego cist krvavi gradjanski rat, a sve do 1992, JNA je bila legalna vojska a vase snage, islamo-teroristicke snage.

  • lemi

    10. maj 2019 | 21:22

    a svi smo se saoosecali sa covekom kada se povredio, kad ono... nije covek

  • RsrbIN

    10. maj 2019 | 18:02

    Veliko pitanje zasto sada nasi u NBA a zna se koliko Srba ima od igraca trenera,direktora... ne upute zalbu da se kazni i igrac i klub jer ovo nije Sport.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA