Trinkijeri: Više smo se mučili nego što je trebalo!

Crno-beli u domaćem prvenstvu ne zanju za poraz

  • 11

Košarkaši Partizana pobedili su Slobodu u Užicama sa 84:62 u 5. kolu grupe B Superlige Srbije i zadržali maksimalni učinak u dosadašnjem delu šampionata.

Posle meča u Užicu, trener crno-belih Andrea Trinkijeri dao je svoje viđenje dešavanj ana parketu.

– Čestitam Slobodi na dobroj, tvrdoj partiji. Mi smo dobro počeli, onda smo izgubili koncentraciju u odbrani i napadu što nas je koštalo dve i po četvrtine. Malo smo se više mučili nego što je trebalo, ali na kraju smo pronašli petorku koja je igrala efikasno u odbrani i poslednjih 12-14 minuta igrali onako kako je trebalo igrati celu utakmicu, rekao je Trinkijeri.

I Aleksej Nikolić, koji je sa 15 poena bio najefikasniji u Partizanu, zadovoljan je bio pobedom u Užicu.

– Mislim da smo dobro započeli meč, kako treba, kako smo se dogovorili, ali opet smo u nekim situacijama dozvoljavali Slobodi da se razigra u napadu i možda zbog toga izgleda da je utakmica bila teža. Oni su igrali jako i bili spremi, ali mi smo na kraju sa nekoliko dobrih odbrana i kontranapada iskontrolisali utakmicu i na kraju zasluženo pobedili, istakao je Nikolić.

VIDEO: Trinkijeri o tome kako je "otkrio" Hajnsa i kako se postaje pravi igrač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    12. maj 2019 | 23:03

    Trener od milion eura stice reputaciju protiv malih klubova dok ga Tomic i Zvezda oducavaju od kosarke

  • Sasa

    12. maj 2019 | 23:01

    Da kad je drzava dovozila kamionima pare u partizan a gde ste sad mucenici ugasili vas pre 8 godina pa navijate za Igokeu Dinamik dok vam je klub u zamrzivacu debelo zaledjen

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    12. maj 2019 | 22:44

    Više nego sa fmpom,radnicki basketom,koledzom,fmpom2 njima smo 118 uvaljali i nabili +41 a ovi iz Uzica ozbiljniji boga mi a i nisu ugašeni👌👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA