≫ 

Da li se Nedović upravo oprostio od reprezentacije? Biću navijač Srbije na narednim takmičenjima

Srpski internacionalac razočaran posle izostavljanja sa spiska

  • 86

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević skratio je spisak košarkaša na koje račna za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini, a najveće iznenađenje predstavlja izostavljanje Nikole Kalinića i Nemanje Nedovića koji nisu krili nezadovoljstvo odlukom selektora. 

Tako se Nedović oglasio preko društvenih mreža porukom:

- Razočaran sam, ali ne iznenađen. Mnogo puta do sada sam se susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na tviteru, ali šta je tu je. Biću navijač broj 1 naš ereprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća. Napred Srbija. P.s. Nedostajaće mi da vas derem sve u fifi - napisao je on.

Pitanje je da li se ovom porukom Nedović oprostio od reprezentacije posle ove odluke selektora ili će idalje biti na raspolaganju za buduća okupljanja.

Nemanja Nedović Printscreen: Instagram/neda1624

Da podsetimo, veliko iznenađenje u javnosti izazvala je odluka selektora Aleksandra Đorđevića da sa šireg spiska odstrani nekadašnje nosioce igre Orlova koji nisu prethodno kontaktirani i obavešteni iz KSS-a o spisku, pa su ovom odlukom bili zatečeni preko medija.

Na Đorđevićevom spisku od 18 igrača su: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Ognjen Kuzmić.

VIDEO: Psovke navijača Zvezde za sudiju prekinule Nedovićev odgovor o spisku reprezentacije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    1. jul 2019 | 22:58

    A kada si se to poslednji put odazvao i igrao za reprezentaciju ? Ako drugi imaju kratku pamet selektor nema,dosta si ti dao otkaza reprezentaciji sve u stilu kao povredjen si pa posle 20tak dan volšebno zaigras za klub . Bravo Sale ,da si imao snage i Jokica da kao sto si i masturbatora sto pljuju u turskoj po srbima i Kosovu prekrizis ja ti kao Zvezdas nista ne bih zamerio .

  • Ja

    1. jul 2019 | 23:45

    Dobro je pocelo!!!!! Volim kada ovako pljujete Saleta , a posle kada se vrate sa medaljom.......svi se opet kunete u nJega, sve vec vidjeno . IDEMO MOMCI!!!!! Reprezentaciju cine dvanestorica koji se najbolje slazu na terenu,.💪💪💪💪

  • Milos

    1. jul 2019 | 22:04

    Macvan I Kuzmic nisu igrali godinu dana,Simonovic je klasican veteran,Bircevica ne bih komentarisao,ali da nema mesta za Nedovica I Kalinu,ne mogu da verujem ......najgore od svega sto su momci to saznali sa desete strane .....treneru ovde nesto smrdi 💩💩💩

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA