≫ 

Oglasila se Kuzmićeva supruga: Molite se za Ognjena! (FOTO)

Tomiša Kuzmić zahvalila se svima koji su uputili poruke podrške

  • 15

Supruga Ognjena Kuzmića,  Tomiša, oglasila se posle teške saobraćajne nesreće kod Prijedora u kojoj je povređen centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije. 

Ona je na društvenim mrežama napisala: 

- Bog je već okrenuo situaciju. Prikloni se i nastavi dalje. Desilo se - da bi se potom i zahvalila svima koji su uputili  poruke podrške njenom suprugu:

- Hvala svima na ogromnoj ljubavi i podršci. Molim vas, molite se za Kuza, to mu je potrebno da bi se skroz oporavio. 

Da podsetimo, Kuzmić je pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru i jutros se vraćao magistralnim putem Banjaluka-Prijedor kada se nesreća dogodila u Ramićima. Usled kiše, kolovoz je bio klizav i savet vozačima je da se vozi sporije.

Do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

Tomiša Kuzmić Printscreen: Instagram/tomishamonaekuzmic
Tomiša Kuzmić Printscreen: Instagram/tomishamonaekuzmic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejo grobari podgorica

    14. jul 2019 | 22:16

    Nocas pod ostroske grede pomolicu se SVETOM VASILIJU SLAVA MU I MILOST za zdravlje nasih KUZME I MIHE!!!!!!Brz oporavk i da vas Bog sacuva i SVETI VASILIJE!!!!!!

  • ХАЏИ КОСТА

    14. jul 2019 | 20:18

    ГОСПОДЕ ДАРУЈ МУ БРЗО ИЗЛЕЧЕЊЕ И ДА СЕ УВЕК СЕТИ ДАНАШЊЕГ ДАНА И ДА СВИ БАТАЛЕ БРЗУ ВОЖЊУ ЈЕР МНОГО ЉУДИ ИЗГУБИМО ЗБОГ БРЗЕ ВОЖЊЕ ОГИ ИЗДРЖИ

  • vladimir

    14. jul 2019 | 20:59

    Izdrzi,budi jak.pobedi situaciju kuzmo.prezivi,samo ostani ziv i zdrav,preboli trenutak.molimo se svi.i zvezda i partizan,i svi navijaci reprezentacije,i svi ljudi u srbiji i sire.IGRAJ I POBEDI SITUACIJU,moli se bogu cela srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA