≫ 

Teror Delija ne prestaje: Dilejni ne sme na Tviter, navijači ga i dalje zatrpavaju pozivima u Zvezdu

Navijači Zvezde nastavljaju da "urnišu" Dilejnija komentarima

  • 12
917100390 Foto: Guliver/Kevin C. Cox/Getty Images

Akcija navijača Crvene zvezde "kam tu Red Star bro" (dođi u Crvenu zvezdu, brate) polako jenjava jer je klub sa Malog Kalemegdana objavio da je novo pojačanje Lorenco Braun.

Time je kompletiran tim za narednu sezonu, a u Zvezdu mimo želja navijača nije došao Miloš Teodosić, ali ni Malkolm Dilejni.

Bilo je glasina da bi Dilejni mogao u Beograd, podgrevao ih je i sam Amerikanac pričom o navijačima, ali od svega na kraju nije ispalo ništa osim dobre zabave Delija na Malkolmovom Tviter nalogu.

- Sad konačno možeš mirno da spavaš - napisao mu je jedan od navijača, na šta je Dilejni odgovorio emotikonima ruku kao da kaže "hvala bogu".

Košarkaša su navijači srpskog šampiona nastavili da pozivaju i posle toga. Sada kada je Zvezda ugradila i "poslednju ciglu u svoj zid", Dilejni je mislio da može da odahne i - prevario se.

Umesto, "come to Red Star bro", navijači su počeli da mu šalju poruke da dođe sledeće godine, ili mu poručuju da je crveno-belima i dalje potreban rezervni plej, pa za Amerikanca još nema predaha.

Da podsetimo, on je rođen marta 1989, a do sada je igrao u Šalonu, Budiveljniku, Bajernu iz Minhena, Lokomotivi Kubanj i Atlanta Hoksima dve sezone do 2018, a poslednju sezonu je proveo u Kini.

VIDEO - Legendarni glumac delio pehar i medalje košarkašima Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cuj u zvezdu haha hahahhahahah

    3. avgust 2019 | 21:05

    kazao im je ..ja mislio da me zove partizan tad bi dosao..ovako u mali klub ne idem..to je pravi odgovor koji je dao za medije..

  • Sale

    3. avgust 2019 | 19:24

    Nije ugradjena poslednja cigla jer dolazi jos jedno pojacanje

  • Vitesse

    3. avgust 2019 | 18:55

    Neće u fmp2,pa to ti je. Pametan čovek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA