Partizanov junak Superkupa najavljuje pobedu i u Veneciji na startu Evrokupa!

Ognjen Jaramaz veruje u crno-beli tim

  • 7
OGNJEN JARAMAZ Ognjen Jaramaz; Foto: MN Press

KK Partizan od 20.00 u Veneciji (Sport klub 1) igra svoj prvi meč u Evropi ove sezone. Crno-beli su u Veneciju otputovali u dobrom raspoloženju posle osvajanja ABA Superkupa u Zagrebu.

Jedan od najzaslužnijih za trofej bio je Ognjen Jaramaz, koji je pružio vrhunsku partiju u finalu protiv Cedevita Olimpije, gde je imao 20 poena i 5 asistencija.

On ističe da crno-beli mogu do pobede i u Veneciji, iako veruje u neizvesnu borbu protiv šampiona Italije.

- Pre svega mislim da imamo jaku grupu i da će konkurencija biti dobra. Uzimajući u obzir da ja prvi put igram u ovom takmičenju, ne mogu da definišem svoja očekivanja dok utakmice ne krenu. U svakom slučaju mislim da imamo kapacitet i potencijal da odigramo veoma dobro. Prvi protivnik je Venecija, šampion Italije i mislim da će biti veoma neizvesno, ali da možemo do pobede - rekao je Jaramaz.

Posle osvojenog ABA Superkupa, Partizan pun samopouzdanja večeras (20.00) gostuje Veneciji u prvom kolu Evrokupa. Kvota na pobedu crno-belih, koji imaju velike ambicije u Evropi, je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Venecija - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA