≫ 

Gavriloviću, kapa dole! Aleksej Šved nahvalio nekadašnjeg trenera posle teškog poraza Himkija

Lep gest Šveda prema nekadašnjem treneru

  • 8
Aleksej Šved Foto: Telegraf.rs

Bek Himkija, Aleksej Šved, čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi sa 90:78 u 6. kolu Evrolige.

Posebno je pohvalio Šved trenera Andriju Gavrilovića, kog dobro poznaje - aktuelni trener crveno-belih je dug staž imao upravo u Himkiju kao važan član stručnog štaba.

- Sarađivao sam sa njim pre pet godina. Večeras je odradio odličan posao. Zvezda je igrala agresivnije od nas, zaista su bili veoma dobri - rekao je Šved, koji nije imao nešto više vremena za razgovor sa medijima, iako je pokazao želju - poslednji je izašao iz svlačionice i kasnio je za ekipom, koja je već bila spremna da krene na čarter let.

>>> Čak sedam mečeva Evrolige igra se večeras, a najzanimljivije će biti u Milanu, gde Aramaniju, koji ima skor 4-1, gostuje zasad stoprocentna Barselona. Kec je 2,05, a dvojka 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Evroligu.

- Zvezda kod kuće uvek igra odlično, pred svojima navijačima. Svaka utakmica ovde je teška. Danas su nam pokazali da mogu da pobede svakoga. Zaista imaju dobar tim. Uvek sam srećan da dođem u Beograd i da igram ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA