≫ 

Zašto Partizan ne može da zadrži talentovane igrače, nego odlaze u FMP?

 ≫ 

Odlazak još jednog mladog igrača iz crno-belih povukao je gomilu pitanja bez adekvatnog odgovora

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragutin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragutin

    14. novembar 2019 | 21:58

    Mladi igrači traže priliku da igraju. Drugi razlog u FMP je njihova generacija iz reprezentacije Uskoković, Momirov, Đorđević...U Partizanu je trener koji je formirao tim i na njihove pozicije doveo strance i to su igrači po njegovom izboru. Pecarskog je imao prošle sezone u timu, nije mu verovao i doveo je strance. Pecarski ima problem što mu nije definisana pozicija. Ima visunu za 4,ima šut da može da širi igru, ali nema telo građu da brani jake grače, ima spore noge i to mora da ispravi. FMP je tim koji igra jednu utakmicu sedmično u ABA i 6 dana trenira i igrači imaju vremena osim timskih i za individualne treninge. To neće imati u Partizanu. Crvena Zvezda je vratila Simanića u FMP i on je vredno individualno trenirao i sada EL igrač. Radanov to isto radi i vide se rezultati ve sezone. Pažin je navijač Crvene Zvezde i ide sa svojom generacijom da radi i igra i zasluži da igra u EL Crvenoj Zvezdi. Partizan mu je nudio da bude pozajmljen Mladosti Zemun. Zar nije bolje igrati 2 nivoa veći rang takmičenja u FMP? Trifunović je bio pozajmljen Megi, igrao prva dva kola i na treningu fizički nasrnuo na trenera i izbačen iz tima. Ovim skupljanje mladih reprezentativaca u FMP je znak da Čović i Crvena Zvezda spremaju okosnicu tima sa domaćim igračima. Srbija je deficitarna sa igrači na na poziciji 1 i Uskoković i sada Pažin koji je i 1 i 2 igrač su posebno bitni za srpsku reprezentaciju i oni moraju da igraju, a za to je samo moguće u FMP.

  • 🕷

    14. novembar 2019 | 18:42

    Čuj u eri Duleta Vujoševića, pa svi nakon njega su nazovi treneri u poređenju s njim. Znalo se da će Dule iz igrača da izvuče najbolje i da je privilegija raditi sa njim, dati mu da te oblikuje u igrača. U Partizanu je tako i sa mlađim kategorijama. Dolaze deca koja MORAJU da igraju a oni što znaju treba da čekaju. Važi

  • Zis

    14. novembar 2019 | 17:31

    Zato sto je FMP jedini pravi domacinski klub koji vodi racuna o mladim igracima,pa pogledajte nasu reprezentaciju skoro svi igraci su igrali u FM-u .Od Teodosica ,Macvana ,Raduljice ,Gudurica i ostalih da ne nabrajam sve .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA