≫ 

Trener Valensije pred Zvezdu: Vanja ima veliko srce, takav nam treba za ovakav meč

Huanme Ponsarsnau veruje da bivši igrač Partizana može mentalno da iznese meč sa crveno-belima

  • 6

Košarkaši Valensije u četvrtak od 19 sati, iz petog pokušaja pokušaće da dođu do prve gostujuće pobede u Evroligi ove sezone, a ambijent nimalo lak za ispunjenje tog cilja - hala "Pionir".

Crvena zvezda, sa skorom 3-7, čeka goste koji su u naletu od tri vezane pobede (skor 4-6), samim tim u dobrom raspoloženju čekaju megdan sa srpskim timom, kome je trijumf u Kaunasu povratio preko potrebni mir, uz najvažniju stavku pred dalje izazove - ekipu je preuzeo iskusni Dragan Šakota.

Njegov kolega, trener Valensije Huanme Ponsarsnau, pred let za Beograd govorio je o predstohjećem duelu, uz poseban osvrt na ulogu Vanje Marinkovića u četvrtka uveče.

bivši košarkaš Partizana stiže u dobro poznat ambijent, tribine ga neće prijateljski dočekati što može biti ometajući faktor za eks krilo crno-belih, međutim trener gostiju veruje da Vanja može da iznese veliki pritisak i da pruži partiju koja se od njega očekuje.

- Vanja je igrač koji, pored toga što poseduje kvalitet i talenat, ima i veliko srce, a u utakmicama kakva će biti ova sutra, to može biti veoma važno. On to ima u sebi i zna kako da to iskoristi u takvim okolnostima, te nam može biti od velike pomoći - rekao je trener Valensije za španske medije.

Video: Zvezda srušila Žalgiris: Ovo su najbolji momenti sa utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    27. novembar 2019 | 18:23

    Vanja pokazi ko si i sta si!Barem 25 poena da si ubacio i da pomognes svom klubu da zgaze drugi tim fmpa

  • Ulazim

    27. novembar 2019 | 19:06

    U komentare na zvezdin mec i vidim sta ? Pogodite. 2 komentara koji veze nemaju sa klubom ciji su oni navijaci. Ima rec za to pocinje sa K zavrsava na ompleks ali neka provale sami.

  • momo

    27. novembar 2019 | 19:02

    ko se boji fmp-a jos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA