≫ 

Grčki pravoslavci hit u NBA ligi: Janis "sredio" Lejkerse, pa okupio braću!

Trojica od petorice Adetokumba bili akteri okršaja u Milvokiju, istina Tanasis i Kostas samo sa klupe

  • 4
braća adetokumbo Foto: twitter/NBA on TNT

Veliki derbi NBA između Milvokija i Lejkersa obeležio je MVP lige Janis Adetokumbo sa 34 poena i trojkaškim rekordom karijere sa pet ubačenih šuteva van linije 7.24 metra.

Pobedi Baksa radovao se i Janisov stariji brat Tanasis, koji od ove sezone nosi dres Milvokija (stigao iz Panatinaikosa), dok je na drugoj strani, u dresu Lejkersa, meč sa klupe posmatrao treći od petorice braće Adetokumbo, Kostas (22).

Ni Tanasis, ni Kostas nisu igrali ni minut pošto još čekaju pravu šansu kod trenera Frenka Fogela, odnosno Majka Badenholzera.

Posle meča, naravno, usledilo je bratsko "fotkanje" Janisa, Tanasisa i Kostasa, momaka koji, kao što je poznato, vuku poreklo iz Nigerije (i otac i majka iz ove afričke države).

jedino se najstariji odbraće Adetokumbo, Fransis (31) nikada nije bavio košarkom, on je igrao fudbal u Nigeriji, a velike nade porodica polaže i u najmlađeg, Aleksa Adetokumba (18), za koga je janis čak izjavio da ga jednog dana može nadmašiti u igri pod obručima.

Inače, Janis, kao i njegova braća, su odgajani u duhu grčke pravoslavne crkve.

Video: Pa šta je samo Janis Adetokumbo radio Džejmsu i Lejkersima to je za priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA