≫ 

Da sam ja napravio faul priznali bi im trojku: Dženkins začuđen kriterijumom suđenja

Bek Zvezde nije mogao da shvati jednu situaciju na meču sa Žalgirisom

  • 11
KK Crvena zvezda - KK Žalgiris Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na svom terenu od litvanskog Žalgirisa 76:70, u meču 19. kola Evrolige, pa je tako prekinuta serija od 4 vezane pobede u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju Evrope.

Čarls Dženkins bio je nezadovoljan suđenjem posle poraza od Žalgirisa na domaćem terenu.

- Takođe, nekoliko sudijskih odluka... Mislim da su sudije u par navrata pogrešile, ali i oni su ljudi, tako da je sve okej - jasan je bio Dženkins, pa se prisetio situacije kada je Zvezdi poništena trojka Bilija Berona jer je prethodno načinjen faul nad Džejmson Gistom - ali pre nego što je Beron šutnuo:

KK Crvena zvezda - KK Žalgiris Foto: Marko Jovanović

- Očekivao sam nešto... Mislim da su pravila da ako fauliraš onoga ko postavlja blok - onda je namerna greška. Ne znam, bila je to čudna situacija. Lopta valjda nije bilo u vazduhu na vreme da bismo dobili '+1'. Nismo mogli da pogodimo ništa, bila nam je potrebna trojka uz faul da promenimo tok meča. Sudije su videle nešto drugo... Ne znam, poprilično sam siguran da je situacija bila da sam ja napravio faul - računala bi se trojka- objasnio je Dženkins.

Šampiona Srbije naredni meč očekuje u petak, kada u 20. kolu Evrolige dočekuju Albu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rici77

    15. januar 2020 | 22:49

    Nebojsa jesi ti????

  • Ha ha ha

    15. januar 2020 | 23:22

    Kakav im i gazda nakon poraza takvi i oni.

  • sudije sudije

    16. januar 2020 | 08:19

    eh sudije sudije kako ste bezobrazni , pa zar najpostenijem klubu u evropi da otimate pobjedu..ma vidi ti njih..oni ne znaju da ste vi drzavni projekat od koga drzava zeli da napravi neki klub bsa barem malo respekta , ovako ostaju mali i sicusni ..bezobrezne sudije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA