Veličković posle herojske pobede: Odigrali smo muški, a sad neka Arena bude mala kada igra Partizan!

Kapiten crno-belih posle pobede nad Virtusom pozvao navijače da ih podrše protiv Budućnosti u jednoj od najvažnijih utakmica

  • 33

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da su crno-beli protiv Virusa verovali u pobedu i da nisu želeli da se poraženi vrate u Beograd.

Crno-beli su posle preokreta pobedili 84:82 Virtus u Bolonji u petom kolu Top 16 faze, za prvo mesto u grupi E i četvrtfinale Evrokupa.

- Prvo što bih imao da kažem jeste da je ovo posebna grupa momaka. Na poluvremenu smo pričali i rekli smo da za Beograd ne idemo sa porazom, da prvo poluvreme nije ono što smo mi i da to nije košarka koju mi igramo. Momci su odigrali stavrno muški, verovali smo do kraja - rekao je Veličković novinarima posle meča.

Krilni košarkaš pohvalio je pristup i kada je Virtus imao dvocifrenu prednost.

- Timska pobeda, verovali smo celo drugo poluvreme i kada su poveli sa 15 razlike, ali momci su izdržali. Dobili smo na strani što verujte mi nije lako, ovo je Virtusu prvi poraz kod kuće. Hvala našim ljudima što nas bodre i svuda dolaze, a pozvao bi ih da dođu u Arenu da bodre ove momke, jer u nedelju imamo važnu utakmicu u ABA ligi koju moramo da dobijemo, želim da Arena bude mala za sve koji žele da dođu.

Veličković je rekao i da o četvrtfinalu EP jos uvek niko ne razmišlja, jer je nastup regionalnoj ligi sada prioritet.

- Pre utakmice sam rekao, "ljudi mi se borimo za prvo mesto i to smo zaslužili". Imamo još jednu utakmicu kod kuće, o tome ćemo kasnije da razmišljamo. Imamo ABA ligu koja nam prioritet, Budućnost je ekipa koja ima isti broj pobeda i poraza kao i mi. Moramo da se odmorimo i spremimo i da igramo košarku iz drugog poluvremena protiv Virtusa, to je recept - zaključio je Veličković.

(Izveštač Telegrafa iz Bolonje, Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hrabro momci

    6. februar 2020 | 09:04

    samo hrabro.pred vama je jos jedan drzavni projekat .ovoga puta crnogorski.ukrali su vam tamo kao i sada protiv beogradskog projekta.borite se jer vi ste ponos postene srbije i to imajte ne umu.ne trebaju vama pare otete od djecijh usta da se ulazu u polovne balbane kojih ima na svakom koraku u srbiji.igrajte muski i srcem a navijaci su uz vas.to je razlika izmedju vas i ostalih malih nebitnih klubova koji ni uz budzet drzave ne mogu dalje od 11 mjeta koje se slavi kao neka titula.

  • Ujka Zitko PFK

    6. februar 2020 | 09:55

    Gazi Partizane sve u nizu,evrokup je tako blizu!😉😉😉😉

  • Dejan BL

    6. februar 2020 | 10:04

    Halo ,limenke, ne potcjenjujte takmicenje koje cete vi igrati sledece godine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA