≫ 

Kevin Panter postao Srbin posle dva i po meseca!

Amerikanac je od danas vlasnik i srpskog pasoša

  • 69
Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Plejmejker Crvene zvezde Kevin Panter nastupaće na predstojećem Kupu Radivoja Koraća u Nišu kao domaći igrač s obzirom na to da je danas dobio srpsko državljanstvo.

Telegrafu je potvrđeno iz KK Crvena zvezda da je rođeni Njujorčanin postao novi državljanin naše zemlje, a to će mu u nastavku sezone olakšati nastupe u domaćim takmičenjima u kojima postoji određeni limit za strane košarkaše.

U svakom slučaju, samo dva i po meseca od dolaska u Beograd nekadašnji košarkaš AEK-a, Virtusa i Olimpijakosa je dobio pasoš Republike Srbije pa će u dogledno vreme moći da konkuriše i za reprezentaciju naše zemlje.

Kevin Panter je drugi Amerikanac u Zvezdi sa srpskim državljanstvom, a pre njega tu privilegiju dobio je i Čarls Dženkins.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    11. februar 2020 | 17:32

    Bravo bre majstori ... meni je žena iz Kraljeva, ali je udata za mene u Kosovskoj Mitrovici, SRBI smo , i ona i deca i Ja, ali NIKO od nas nema normalan pasoš Republike Srbije, već neki koordinacione uprave sa kojim ne možemo da mrdnemo nigde....a u Srbiji ako se prijavimo kod njenih, policija proverava dal smo.tu svaka dva dana.... E sad , dal da plačem ili da se smejem od muke? ... da me neko ne shvati pogrešno, volim Zvezdu do bola, delija sam i komentar nema veze sa navijackim prepucavanjima

  • marko

    11. februar 2020 | 18:13

    ovo je privatna liga zvezde.kao sto su i fubalsku napravili.sramota.unistili su sport

  • toma

    11. februar 2020 | 17:44

    Dobi ti pasos neke zemlje,a da ne znas da sastavis prosto prosirenu rec te zemlje!!!!!kao uslov je znanje PERFEKTNO jezika te zemlje i da najmanje tri godine provedes u njoj,a ovde posle nedelju dana dobijes pasos,samo kod nas sve moze!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA